GÜNDEM

BATMANLI İŞADAMI MİDYAT’TA CAFE AÇTI

Batmanlı İşadamı Muammer Kılıçaslan, Mardin’in Midyat İlçesinde modern cafe açtı.

BATMANLI İŞADAMI MİDYAT’TA CAFE AÇTI
19-09-2016 21:40
Google News

Estel yolu üzerinde açılışı yapılan Esperro Cafe, zengin menüsü ve güler yüzlü personelleri ile ilk günden takdir topladı. İşletmeci Kılıçaslan, her cebe uygun yiyecek ve içecek menüsü ile Midyat halkının yanında yer aldıklarını belirterek “Esperro Cafe olarak, Midyat halkına bu alanda hizmetin en iyisini vermenin gayreti içindeyiz. Batman’dan gelip burada Cafe açıp Midyatlılara hizmet vermekten memnunuz. Müşterilerimizi her cebe uygun fiyat listemiz ile ağırlıyoruz. Tecrübeli personelimizle Batman halkının hizmetindeyiz” dedi.

“ÖZEL ORGANİZASYONLARA AÇIĞIZ”

Doğum günü, yıldönümü, tören ve balo türü özel günlerde organizasyonlara açık olduklarını belirten Kılıçaslan “Mekânımız, her türlü organizasyona açıktır” dedi.

CANLI MÜZİK KEYFİ

Esperro Cafe’de haftanın 7 günü canlı müzik hizmetinin de sunulacağını belirten Kılıçaslan “Cafemizde canlı müzik eşliğinde eşsiz nargilemizle birlikte günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Günün yorgunluğunu ve stresini üzerinden atmak isteyen tüm müşterilerimizi cafemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?