SPOR

BATMANLI RUKEN, MİLLİ TAKIMDA

Batman Petrolspor altyapısında yetişen başarılı atlet Ruken Tek, Balkan Milli Takım seçmelerinde Türkiye ikincisi olarak Milli Takıma seçilmeyi başardı.

BATMANLI RUKEN, MİLLİ TAKIMDA
14-05-2017 21:18
Google News

Cumartesi günü Artvin ilinde yapılan 4 bin metrelik Yıldız Kızlar Balkan Milli takım seçmelerinden birbirinden zorlu rakiplerini geride Batmanlı Ruken, Türkiye ikincisi olarak milli takıma girdi. 10 Haziranda Bulgaristan’ın Teteven şehrinde yapılacak olan Balkan Dağ Koşuları şampiyonasında milli takım forması ile ülkemizi temsil edeceği belirtildi.

Alt yapıdan gelen genç yeteneği değerlendiren Petrolspor 2.Başkanı Mustafa Demir, “Güçlü bir altyapımız var sporcularımızın ve teknik heyetimizin geceli gündüzlü çalışmalarına şahit olmaktayız. Disiplinli çalışanların her zaman başarılı olduklarına şahit olmuşumdur. Bu çerçevede altyapımızdan yetişen Ruken’in milli takıma girmesi bizleri bir hayli sevindirmiştir. Başta yönetim kurulumuz olmak üzere, Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğümüzü, Atletizm İl Temsilciliğimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete