GÜNDEM

BATMANLI SAVCININ KİTAPLARI İLGİ GÖRDÜ

“Haberlere Karşı Yasal Haklar ve Doktor İle Sağlıkçılara Şiddetin Hukuki Boyutu ve Sonuçları isimli iki kitap yayınlayan Hemşerimiz Cumhuriyet Savcısı Asım Ekren, kitaplarının aydınlatıcı ve yol gösterici olduğunu söyledi.

BATMANLI SAVCININ KİTAPLARI İLGİ GÖRDÜ
19-06-2019 19:44
Google News

İstanbul Bölge Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Batmanlı Asım Ekren’in yazdığı 2 kitap piyasaya çıktıktan sonra büyük ilgi gördü. Mesleki konuları içeren iki kitabın, ilgililerine kolaylık sağlayıp yol gösterdiğini ifade eden Cumhuriyet Savcısı Ekren “Amacım gazetecilik mesleğini icra edenlere yol göstermek, Doktor ve Sağlıkçılara şiddetin hukuki boyutu ile sonuçlarını anlatmak ve yasal açıdan değerlendirme yapmaktır. Piyasaya çıkan kitaplarım tamamen yasaların işleyişine bağlı olarak kaleme alınmıştır” dedi.
İNSANLARA FAYDALI OLMAK İÇİN YAZIYORUM
“Haberlere Karşı Yasal Haklar kitabı Aristo Yayınevi,  Doktor ve Sağlıkçılara Şiddetin Hukuki Boyutu ve Sonuçları kitabı ise Filiz Kitabevi tarafından dağıtılan Ekren, Taraftara uygulanan spor suçları-seyirden yasaklanma konularını içeren kitabının da yakında yayınlanacağını açıkladı. Uzun süredir İstanbul basın ve spor suçlarına bakması nedeniyle mesleki tecrübelerini paylaştığını belirten Ekren, insanlara faydalı olabilmek amacıyla kitap yazımına devam edeceğini ve bu kitaplardan elde edilecek ve payına düşecek gelirin tamamını öğrencilere bağışlayacağını söyledi. (M. Zeki Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete