SPOR

BATMANLI SPORCULAR ÖDÜLLERİ KAPTI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğünün düzenlediği ve toplam bin 300 sporcunun katıldığı Mezopotamya Spor Festivali sona erdi.

BATMANLI SPORCULAR ÖDÜLLERİ KAPTI
29-06-2014 19:53
Google News

Festivalin kapanışı Ranya-Batman erkek futbol takımları arasında oynanan final karşılaşmasıyla başladı. Diyarbakır Şehir Stadyumunda büyük çekişmeye sahne olan final karşılaşmasında 90 dakika sonunda her iki takım da birbirine üstünlük sağlamayınca finalin galibini penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarında rakibi Ranya’yı mağlup eden Batman erkekler futbolda 1’liği elde etti. Yapılan madalya töreninin ardından Ahmet Aslan ve Seyda Perinçek sahne aldı.

FESTİVALİN GALİPLERİ…

Mezopotamya Spor Festivalinde kadınlar futbolda Efrin ekibi 1’liği elde ederken Batman 2’liği elde etti.

Erkekler de ise Batman zorlu final maçının ardından penaltı atışları sonucu Ranya’yı mağlup ederek 1. olurken 2. Ranya turnuvanın 3’üncülüğü ise Efrin ekibinin oldu.

Atletizm kadınlarda Diyarbakır ilk sırayı aldı. Diyarbakır’ı ise Batman ve Zaho izledi. Kadınlar atletizmde sıralama Diyarbakır birinci, Batman ikinci ve Van takımları üçüncülük elde etti.

Basketbol kadınlarda Diyarbakır, Efrin ve Van sıralanırken. Erkeklerdeyse 1’liği Diyarbakır, 2’liği de Batman elde etti.

Voleybol kadınlarda Van 1. Şırnak2. Diyarbakır 3. erkelerdeyse Diyarbakır 1, Batman 2, Van ekibi 3. oldu.

Hentbolde Batman ekibi 1. olurken, Van ve Diyarbakır takımları 2-3’lüğü elde etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete