SPOR

Batmanlı Yunus’u İngilizler keşfetti

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un orta saha oyuncusu Yunus Emre Konak'ın, İngiltere Premier Lig Takımlarından Brentford ile prensipte anlaştığı belirtildi.

Batmanlı Yunus’u İngilizler keşfetti
06-01-2024 10:15
05-01-2024 18:21
Google News

17 haftası geride kalan Süper Lig'de topladığı 21 puanla 10. sırada yer alan Sivasspor'da, Servet Çetin'in görevinden ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Bülent Uygun getirildi. Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı takımda ise sıcak bir gelişme yaşandı. Sivas ekibi, genç futbolcusu Yunus Emre Konak'ın, transferi için Brentford'la prensipte anlaştığını belirtti.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımda gelecek vadeden önemli genç oyuncular bulunduğunu, bunlardan birinin de 17 yaşındaki Yunus Emre Konak olduğunu söyledi. Genç oyuncunun gösterdiği performansla kısa sürede birçok kulübün dikkatini çektiğini belirten Otyakmaz, bu takımlardan birinin de Brentford olduğunu ifade etti.

Otyakmaz, İngiliz kulübünün kendilerine resmi teklifte bulunduğunu, oyuncunun transferi konusunda yaptıkları görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına vardıklarını bildirdi. Premier Lig ekibinin bu transfer için Sivasspor'a 3.5 milyon Euro artı bonus ödemeler yapacağı öğrenildi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete