GÜNDEM

BATMANLILAR ÇİKOLATA SHOP’U SEVDİ

Çikolata ve şekerleme adına aradığınız her şeyi bulacağınız Çikolata Shop, müşteri kapasitesini her geçen gün arttırarak hizmet vermeye devam ediyor.

BATMANLILAR ÇİKOLATA SHOP’U SEVDİ
29-12-2015 19:44
Google News

Bahçelievler Mahallesi 1623 sokakta faaliyet gösteren Çikolata Shop, nikâh şekeri ve bebek odası süslemelerinde de müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Düğün hazırlığı yapan ve bebek bekleyen çiftlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen İşletme Sahibi Neşe Yıldız, 3 yıldır hizmet verdiklerini hatırlatarak “Burada çikolata adına her şeyi bulabilirsiniz. Evlenmeye karar veren bir çift, bize uğradığı vakit nikâh şekerinden kına malzemelerine kadar her şeyi burada bulabiliyor. Ayrı ayrı yerlere gitmesine gerek yok. Üstelik ürünlerimizdeki çeşitlilik, çiftler tarafından büyük takdir topluyor. Mekânımızda nikâh şekeri, bebek şekeri, nişan çikolatası, kına malzemeleri, sarella çeşmesi, davetiye satış, mevlit malzemeleri ve bebek odası süsmeleri bulunmaktadır” dedi.

BATMAN’DA İLK

Çikolata Shop’un, Batman’da bir ilk niteliği taşıdığını da ifade eden Yıldız “Bu mekanı 3 yıl önce açtığımda Batman’da böyle bir yer yoktu. Çikolata Shop’tan sonra benzer işyerleri açılmaya başlandı. Bu yüzden ilk olma özelliğimiz var. Çikolata Shop’ta müşterilerimizin yüzünü güldürdükçe bizim de mutluluğumuz artıyor. Düğün hazırlığı yapan, bebek bekleyen ya da mevlit vermek isteyen vatandaşlarımızı Çikolata Shop’un ayrıcalıklı dünyasında, birbirinden çeşitli ürünlerle tanışmaya davet ediyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete