GÜNDEM

BATMANLILAR PRİMER HOSPİTAL’I TERCİH EDİYOR

Gaziantep’te faaliyet gösteren Primer Hospital, Batmanlılar tarafından bölgede en çok tercih edilen hastane oldu.

BATMANLILAR PRİMER HOSPİTAL’I TERCİH EDİYOR
01-09-2015 13:54
Google News

Sağlık sektöründe verdiği kaliteli hizmetle Doğu ve Güneydoğu olmak üzere yurdun dört bir yanından hasta alan Primer Hospital’in hekim kadrosu da her geçen gün güçlenerek büyümeye devam ediyor.

SAĞLIK ALANINDAKİ BÜTÜN BRANŞLAR AKTİF

Primer Hospital, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Genel Cerrahi, Üroloji, Ortopedi, Gastroenteroloji, Dâhiliye, Kulak Burun Boğaz, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahı, Beyin Cerrahı, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Estetik, Plastik, El ve Mikro Cerrahisi, Dermatoloji, Psikiyatri, Göz Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlığı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Ağız ve Diş Sağlığı, Beslenme ve Diyet branşlarının yanı sıra saç ekimi ve lazer epilasyon alanlarında sektördeki iddialı yerini korumaya devam ediyor.

BATMANLILAR TARAFINDAN DA TERCİH EDİLİYOR

Batmanlılar tarafından da tercih edilen Primer Hastanesi “Önce Sağlık, Önce İnsan” şiarıyla hizmet veriyor.  Alanında en güvenilir olmak için ileri teknoloji ve bilgi olanaklarını sürekli takip eden, hastaları tarafından tercih edilen, kurumsal hastane anlayışı ile hizmet verdiklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker “Misyon ve vizyonumuz çerçevesinde; çağdaş, uluslar arası standartlar doğrultusunda oluşturduğumuz işletim ve yönetim sistemimiz, hasta memnuniyetine odaklı kalite anlayışımız ve bilimselliğimizle kurumsal kimliğimizi günden güne yüceltmekteyiz. Alanında uzman doktorlarımız, seçkin hemşire ve ebelerimiz, güler yüzlü personellerimizle, ekip çalışmasına önem veren, çalışanlarını sürekli eğitim ve kişisel gelişimlerini teşvik eden yönetim yaklaşımız ve yenilikçi bir kültürümüz halkımızın memnuniyeti ile bütünleşmektedir. Her zaman daha iyisi olma inancı ile kendimizi devamlı ölçecek ve iyileştireceğiz” ifadelerini kullandı. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete