YAŞAM

BATMANLILARI BULUŞTURAN DÜĞÜN

1984–1994 Batman Belediye Başkanı ve 20–21–26. Dönem Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’nin yeğeni ve İş İnsanı Adnan Hamidi’nin oğlu Yavuz Selim Hamidi, Batman’da gerçekleştirilen görkemli düğün töreninde Rize Eşrafından Eyüp Karayel’in biricik kızı İrem Karayel ile dünya evine girdi.

BATMANLILARI BULUŞTURAN DÜĞÜN
03-09-2021 12:16
BATMAN
Google News

SİYASET VE BÜROKRASİYİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Güngör Palas Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğüne Batman Valisi Hulusi Şahin, Eski Milletvekili Afif Demirkıran, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ile birlikte siyasi parti il başkanları, STK temsilcileri ve bazı il müdürleri katıldı.

Grup Dergah’ın ilahi dinletisi sunduğu düğün töreninde yemek ikramı yapıldı. Damadın Babası İş İnsanı Adnan Hamidi, konuklarla yakından ilgilenirken, mutlu günülerinde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalara teşekkür etti.

GENÇ ÇİFTE NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTILAR

Düğün töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini, Batman Valisi Hulusi Şahin, Eski Milletvekili Ataullah Hamidi, Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Yücel Karayel, Ömer Yener, Mustafa Yener, Recep Yener, Mustafa Yel ve damadın amcaları yaptı.

Batman Sonsöz Gazetesi olarak Yavuz Selim Hamidi ve İrem Karayel çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Hamidi ve Karayel ailelerini tebrik ederiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete