YAŞAM

Batmanlıları İstanbul’da buluşturan düğün

İstanbul’da ikamet eden Batmanlı İş İnsanı Ahmet Ok, oğlu Engin Ok’u yaptığı görkemli bir düğün ile evlendirdi.

Batmanlıları İstanbul’da buluşturan düğün
13-11-2022 11:57
13-11-2022 12:09
Google News

Genç çiftlerin bu özel günlerinde Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’da yalnız bırakmadı.

Batman ile Tokat görkemli bir düğünde buluştu.  Zeytinburnu’nun sevilen İş İnsanlarından olan Ahmet Ok’un oğlu Engin Ok, Labella Düğün salonunda yaklaşık 1000 kişinin katıldığı düğün merasimiyle dünya evine girdi. Erken saatlerden itibaren düğün salonuna gelmeye başlayan davetlileri Damadın Babası Ahmet Ok ile Annesi Aside Ok ve Gelinin Babası Abdullah Avşar ile Annesi Hülya Avşar kapıda karşıladı.

Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Meclis Üyeleri Rıdvan Çakar, Sami Yapar, İbrahim Cin, mahalle muhtarları, ZETSİAD Başkanı Mustafa Sartık, iş insanları, siyasiler ve binlerce seçkin davetlinin katıldığı merasim akşam yemeği ile başladı. Akşam yemeğinin ardından gelin ve damat salondaki yerlerin adlılar ve ilk danslarını yaptılar. Ardından genç çiftleri pastalarını kestiler ve takı merasimine geçildi.

Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Aile büyükleri genç çiftlere ilk hediyelerini takdim etti. Ardından binlerce davetli hediyelerini uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damada takdim ettiler.

OZAN MANSUR DAVETLİLERİ ÇOŞTURDU

Bir taraftan takı merasimi devam ederken diğer taraftan yöresel sanatçı Ozan Mansur davetlileri yöresel türküleri ile unutulmaz bir gece yaşattı. Görkemli düğün davul zurnanın yerine almasıyla gecenin geç saatlerine kadar halaylar ile devam etti.

Düğünün ev sahibi İlçemizin sevilen ve başarılı iş insanlarından  Dengeium Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ok böylesine çok özel bir gece Ok ve Avşar Ailelerini yalnız bırakmayan başta belediye Başkanımız Ömer Arısoy olmak üzere davete katılan herekse ayrı ayrı teşekkür etti.

Batman Sonsöz Gazetesi olarak Engin - Emine çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Ok ve Avşar ailelerini tebrik ederiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?