SPOR

BATSO 1. AMATÖR 2 DEVRE MAÇLARI START ALDI

BATSO 1. Amatörde verilen 1 haftalık aradan sonra 2. devrenin birinci haftası oynandı.

BATSO 1. AMATÖR 2 DEVRE MAÇLARI START ALDI
10-01-2017 20:23
Google News

BATSO 1. Amatör Ligi 1 haftalık aradan sonra 2. devrenin maçları 19 Mayıs sentetik sahada oynandı.

BATSO 1. Amatör 14.Haftanın açılış maçında Cumartesi günü saat 12:30’da Tüpraşspor Yeşiltepespor karşılaştı. Şampiyonluğa oynayan her iki takım büyük bir mücadele sergiledi. Tüpraşspor yakalamış olduğu pozisyonları gole çevirerek 3-0’lık net bir skorla galip gelip şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti. 1 nolu sahada saat: 13:00’da başlayan Aydınkonak – Gercüş Bağlarspor müsabakası büyük bir heyecana sahne oldu. Düşme potasından uzaklaşmak isteyen Gercüş Bağlarspor 3 son ana kadar 3-2 önde olduğu maçta 90+4’te yediği golle maç 3-3 sonuçlanıp çok önemli puan kaybedip bir puana razı oldu. Pazar günü saat 12:30’da başlayan Bıçakçı Köyüspor devre arasında transfer yapıp kadrosunu güçlendiren Gençlerbirliğini 5-1’lik net bir skorla devirip şampiyonluk potasına girdi. Aynı saatte 1 Nolu sahada karşılaşan ve düşme potasıda bulunan 19 Mayıs Gençlikspor – Hasankeyf Diclespor karşılaştı. Mutlak puan ve puanlar için sahaya çıkan her iki takım çok çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmada gülen taraf olmadı maç 0-0 berabere sonuçlanarak birer puana razı oldular. Saat 14:30’da başlayan günün ikinci maçında ise şampiyonluğa oynayan bir diğer takım TEİAŞ Gençlikspor alt sıralardan kurtulmak isteyen Sağlıkspor ile karşılaştı. Maça çok hızlı başlayan TEAİŞ Gençlikspor üstün oynadığı maçta 3-0 öne geçti maçın bitimine 3 dakika kala TEİAŞ Gençlikspor’dan 2 oyuncunun kırmızı kart görmesi sonucu saha bir anda karıştı hakemler soyunma odasına giderek maçı tatil etti. İlçede oynanan düşme potasında bulunan Kozluk Gençlikspor, Play Off’a kalma mücadelesi veren Güneşspor’u konuk etti. Saat 12:30’da Beşiri ilçe stadında oynanan karşılaşma Kozluk Gençlikspor’un 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

 

BATSO 2. AMATÖR 7.HAFTA MAÇLARI OYNANDI

BATSO 2. Amatör 7. Hafta maçları 19 Mayıs sentetik sahada sürpriz sonuçlar çıktı

Haftanın ilk maçı 07.01.2017 Cumartesi günü saat 10:30’da Ayazspor Dorukspor karşılaştı.

Yoğun sis altında oynanan karşılaşmada Dorukspor Ayazspor’u 4-1’lik skorla yenmeyi başardı. 19 Mayıs 2 nolu sahada 12:30 da başlayan İdman Yurduspor – Beşevlerspor maçı adeta nefesleri kesti. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan her iki takım şampiyonluk için ve BATSO 1.Amatöre yükselmek için büyük bir mücadele sergilediler kırmızı kartların uçuştuğu maçta kazanan olmadı her iki takım birer puana razı oldu 1-1. Pazar günü saat 14:30’da 1 Nolu sahada Batmanspor – Gercüşspor karşılaştı her iki takım BATSO 1.Amatöre yükselmek için mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmada gülen taraf Gercüşspor oldu.

Batmanspor karşısında çok iyi mücadele sergileyen Gercüşspor, rakibi Batmanspor’u 3-0’lık net bir skorla devirip BATSO 1.Amatöre yükselmek için çok önenmli bir avantaj elde etti. Pazar günü saat 14:30’da Beşiri ilçe stadında  başlayan Beşirispor – Karpuzlu birlik müsabakasında Beşirispor 7-0 açık bir skorla rakibini devirip şampiyonluk için  çok önemli bir avantaj elde etti.

Kozluk ilçe stadında saat 13:00’da başlayan bir diğer karşılaşma Yeni Kozluk Belediyespor ve Karşıyakaspor karşı karşıya geldi. Karşıyakaspor, geçen hafta Batmanspor’a 6-3 mağlup olan ve hiçbir iddiası olmayan Yeni Kozluk Belediyesporla karşılaştı. Mücadelede 10 kişi kalıp 2-1 geriye düşen Kozluk Belediyespor rakibi Karşıyakaspor’u 4-3 mağlup edip büyük bir moral buldu.

BATSO 1. AMATÖR 14. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

TÜPRAŞSPOR : 3  – 0 : YEŞİLTEPESPOR

TEİAŞ GENÇLİKSPOR : 3 – 0 : SAĞLIKSPOR (TATİL EDİLDİ)

GENÇLERBİRLİĞİ : 1 – 5 : BIÇAKÇI KÖYÜSPOR

HASANKEYF DİCLESPOR : 0 – 0 : 19 MAYIS GENÇLİKSPOR

GÜNEŞSPOR : 2 – 3 : KOZLUK GENÇLİKSPOR

AYDINKONAK : 3 – 3 : GERCÜŞ BAĞLARSPOR

BATSO 1. AMATÖR 15.HAFTA MAÇLARI

BATMAN ÜNİVERSİTE – HASANKEYF DİCLESPOR

19 MAYIS GENÇLİKSPOR – GÜNEŞSPOR

 KOZLUK GENÇLİK- TÜPRAŞ

YEŞİLTEPE – GENÇLERBİRLİĞİ

BIÇAKÇI KÖYÜ – AYDINKONAK

GERCÜŞ BAĞLAR – TEİAŞ GENÇLİK

 

BATSO 2. AMATÖR 7. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

AYAZSPOR : 1 – 4 : DORUKSPOR

BEŞİRİSPOR  : 7 – 0 : KARPUZLU BİRLİKSPOR

İDMAN YURDUSPOR : 1  – 1 : BEŞEVLERSPOR

YENİ KOZLUK BELEDİYESPOR : 4 – 3 : KARŞIYAKASPOR

BATMANSPOR : 0 – 3 : GERCÜŞSPOR

BATSO 2. AMATÖR 8. HAFTA MAÇLARI

DORUKSPOR - YENİ KOZLUK BLD. SPOR

BEŞEVLERSPOR – AYAZSPOR

KARPUZLU BİRLİKSPOR – İDMAN YURDUSPOR

KARŞIYAKASPOR – BATMANSPOR

GERCÜŞSPOR - EĞİTİMSPOR

 

 

TÜPRAŞSPOR 3 – 0 YEŞİLTEPESPOR

TÜPRAŞSPOR’DAN NET GALİBİYET

BATSO 1. Amatör Lig 14. Haftanın açılış maçında Tüpraşspor – Yeşiltepespor karşı karşıya geldi.

Lige Şampiyonluk parolasıyla başlayan her iki takım sahaya mutlak galibiyet için çıktı.

Maça her iki takımda hızlı başladı. Karşılıklı atakların olduğu müsabakada Tüpraşspor 21.dakikada Cihan Uraz’ın ani geliştirdiği atakta rakip oyuncunun çok sert müdahelesiyle sakatlık geçirdi. Sakatlanan Cihan Uraz oyundan alınıp ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çok tehlikeli noktada serbest vuruş kullanan Tüpraşspor gol pozisyonundan yararlanamadı. Bu pozisyondan sonra kontra atakta gol aramaya çalışan Yeşiltepespor 35.dakikada karşı karşıya kaldığı çok net gol pozisyonu değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı çok iyi başlayan Tüpraşspor aradığı golü 63.dakikada buldu 1-0. Bu golden sonra farklı ikiye çıkarmak için ataklarını geliştiren Tüpraşspor ani geliştirdiği atakta 66.dakikada gol atıp farkı ikiye çıkardı 2-0. Ard arda yediği gollerle şoka giren Yeşiltepespor farkı bire indirmek için Tüpraşspor kalesine yüklendi ortasahada gelişen bir atakta Tüpraşspor’lu oyuncunun rakip oyuncuya müdahalesi sonucu kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan rakibine karşı gol arayan Yeşiltepesepor aradığı golü birtürlü bulamadı. Tüpraşspor 82.dakikada kontra ataktan yakaladığı ataktan farkı üçe çıkaran golü atıp iyicene rahatladı 3-0. Bu skordan sonra oyun disiplininden kopmayan Yeşiltepspor 90.dakikada çok önemli geliştirdiği atakta gol atamayınca maç Tüpraşspor’un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Tüpraşspor almış olduğu bu galibiyetle çok önemli bir avantaj elde etti.

AYDINKONAK 3 – 3 GERCÜŞ BAĞLARSPOR

 

AĞALAR AYDINKONAK’I ELİNDEN KAÇIRDI

BATSO 1.Amatör Ligi 14.haftanın açılış maçında Aydınkonak – Gercüş Bağlarspor 19 Mayıs 1.Nolu sahada karşı karşıya geldi.

Alt sıralardan kurtulmak için maça mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Gercüş Bağlarspor Aydınkonak karşısında çok hızlı başlayan taraf oldu. Rakip kaleye gol için yüklenen Gercüş Bağlarspor aradığı golü 23.dakikada bulup 1-0 öne geçti. Bu skordan sonra oyun kontrolünü tamamen eline geçiren Gercüş Bağlarspor farkı ikiye çıkarmak için birçok gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Beraberliği yakalamak için kontra ataktan gol atmaya çalışan Aydınkonak bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. 33.dakikada Gercüş Bağlarspor’un geliştirmiş olduğu atakta farkı ikiye çıkaran golü attı 2-0. İlk yarı Gercüşbağlarspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı maça hızlı başlayan taraf Aydınkonak oldu. Aydınkonak 48.dakikada geliştirdiği atakta farkı bire indiren golü attı 2-1. Bu golden sonra oyunun kontrolünü iyice eline alan Aydınkonak 82.dakikada beraberliği sağladı 2-2. Kalan dakikalar çok heyecanlı anlar yaşattı dakika 90’ı gösterdiğinde Gercüş Bağlarspor tekrar sahneye çıktı ve 3-2 öne geçti. Maç bu skorla bitecek derken 90+4. Dakikada Aydınkonak ani ataktan bulduğu golle tekrar beraberliği sağladı 3-3. maç bu skorla sona erdi.

 

GENÇLERBİRLİĞİ 1 – 5 BIÇAKÇI KÖYÜSPOR

 

BIÇAKÇI’DAN KESKİN GALİBİYET

BATSO 1. Amatör Ligi 14. Hafta Pazar günü açılış maçta 19 Mayıs 2 Nolu sahada saat 12:30’da Gençlerbirliği – Bıçakçı Köyüspor karşı karşıya geldi.

22 paunla 4.sırada bulunan Bıçakçı Köyüspor 5.sırada bulunan Yeşiltepespor’un puan kaybetmesiyle mutlak kazanacağı bir maça çıkan Bıçakçı Köyüspor mücadeleye çok hızlı başladı.

Maçın 11.dakikasında ani geliştirdiği atakta golü bulup 1-0 öne geçen Bıçakçı Köyüspor, devre arasında yaptığı transferlere kadrosunu güçlendiren Gençlerbirliği bu skordan sonra beraberliği yakalamk için birkaç gol pozisyonundan yararlanamayıp ilkyarı Bıçakçı Köyüspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıdada ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan taraf Bıçakçı Köyüspor oldu. 48.dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Osman Afşin topu ağlara gönderip Bıçakçı Köyüspor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Gençlerbirliği yediği bu golle adeta şok yaşadı. Bu golden sonra iyice rahatlayan Bıçakçı Köyüspor üçüncü golü Abdulkerim Çağlayanla 50.dakikada bulup takımını 3-0 öne geçirdi. Oyun kontrolünü iyice eline alan Bıçakçı Köyüspor, 65. Dakikada farkı dörde çıkaran golü attı 4-0. Bu golden sonra iyice dağılan oyun kontrolünü kaybeden Gençlerbirliği 68.dakikada kalesinde beşinci golü gördü 5-0. Skorun rahatlığıyla mücadeleye devam eden Bıçakçı Köyüspor 90.dakikada rakibine faul yaptığı gerekçesiyle Gençlerbirliğine penaltı kazandırdı. Maçın son anında penaltıyı kullanan Gençlerbirliği golü kaydedip maç 5-1’lik skorla sona erdi. Bıçakçı Köyüspor almış olduğu 3 puanla şampiyonluk için çok önemli bir avantaj elde etti.

19 MAYIS GENÇLİKSPOR 0 – 0 HASANKEYF DİCLESPOR

NEFESLERİ KESEN MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI

BATSO 1. Amatör Lig 14. Hafta Pazar günü saat 14:30 da 19 Mayıs 1 Nolu sahada 19 Mayıs Gençlikspor ile Hasankeyd Diclespor karşılaştı.

Mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ve düşme potasında bulunan her iki takım sahaya varını yoğunu koydular. Zevkli ve çekişmeli geçen maçta top bir o kalede bir bu kalede geçti. 90 dakikanın çok heyecanlı geçtiği maçta gol atmak için adeta futbolcular büyük bir mücadele sergilediler. Sahada futbol adına herşey vardı. Her iki takım puan almak için adeta savaştılar. Son düdüğe kadar oyun disiplininden kopmayan her iki takım 90.dakikanın bitiminde 0-0 berabere kalarak birer puana razı oldular.

 

TEİAŞ GENÇLİKSPOR 3 – 0 SAĞLIKSPOR (MAÇ TATİL EDİLDİ)

YÜKSEK GERİLİM MAÇ TATİL EDİLDİ

BATSO 1. Amatör Lig’de şampiyonluk için önemli bir maça çıkan TEİAŞ Gençlikspor, alt sıralardan kurtulmak isteyen Sağlıkspor’la karşılaştı.

Maça çok hızlı başlayan TEİAŞ Gençlikspor 10 dakika içinde bulduğu iki golle 2-0 öne geçti. İlk yarısı 2-0 biten maçta ikinci yarıda ilk yarı olduğu gibi mücadelede üstün oynayan taraf TEAİŞ Gençlikspor oldu.

Sağlıkspor’un mutlak galibiyet için çıktığı mücadelede farkı indirmek için TEİAŞ Gençlikspor kalesine yüklendi ve yakaladığı gol pozisyonları değerlendiremedi. 80.dakikada TEAŞ Gençlikspor karşı karşıya kaldığı pozisyonda gol atarak 3-0 öne geçti.

Maçın uzatma dakikaları gösterildiğinde bitime 3 dakika kala TEAİŞ Gençliksporlu 2 oyuncunun kırmızı kart görmesi sonucu saha bir anda karıştı. Gelişen olaylar sonucu hakemler soyunma odasına gidip maçı tatil etti.

 

GÜNEŞSPOR 2 – 3 KOZLUK GENÇLİKSPOR

KOZLUK GÜNEŞ’İN IŞIĞINI SÖNDÜRDÜ

Pazar günü Beşiri ilçe stadında saat 12:30’da Güneşspor ile Kozluk Gençlikspor karşılaştı.

Play Off’a kalmak için puan ve puanlar için sahaya çıkan Güneşspor düşme hattında bulunan Kozluk Gençlikspor  ile karşılaştı Saat 12:30’da Beşiri ilçe stadında oynanan karşılaşmada üstün oynayan Kozluk Gençlikspor güçlü rakibi Güneşspor’u 3-2 yenip rahat bir nefes aldı. Güneşspor ise almış olduğu bu mağlubiyetle Play Off’a kalma yolunda ağır bir darbe almış oldu.

*********************************

DORUKSPOR 4 – 1 AYAZSPOR

 

DORUKSPOR KENDİNİ BULDU

BATSO 2. Amatör Lig’i 7. haftanın açılış maçında Dorukspor – Ayazspor karşılaştı.

Yoğun sis altınta oynanan mücadelede Dorukspor Ayazspor karşısında 14.dakikada 1-0 öne geçti. Maça kontrollü başlayan Dorukspor farkı ikiye çıkarmak için zayıf rakibi Ayazspor kalesine yüklendi. Dorukspor ani geliştirdiği atakta 30.dakikada farkı ikiye çıkaran golü attıp ilk yarı 2-0 sonra erdi.

Maçın ikinci yarısında her iki takımda kontorllü başladı. Karşılıklı geçen ataklarda Ayazspor, kontradan yakaladığı pozisyonu gole  çevirip 70.dakikada farkı bire indirdi 2-1. Dorukspor bu skordan sonra rakip kaleye tekrar yüklendi ve 73.dakikada atmış olduğu golle farkı tekrar ikiye çıkardı 3-1. İyice rahatlayan Dorukspor 86.dakikada attığı golle durumu 4-1 yaptı. Bu skordan sonra başka gol olmayınca maç 4-1 Dorukspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

 

İDMAN YURDUSPOR 1 – 1 BEŞEVLERSPOR

LİDERİN BELİ BÜKÜLMÜYOR

BATSO 2. Amatör Lig 7.haftasında İdman Yurduspor – Beşevlerspor karşılaşması çok çekişmeli maça sahne oldu.

Her iki takım şampiyonluk ve BATSO 1.Amatör Lige yükselmek için büyük bir mücadele serglediler. 10.dakikada Beşevlerspor’un geliştrdiği atakta golü bulup 1-0 öne geçti. Bu golden sonra beraberlik için Beşevlerspor kalesine yüklenen İdman Yurdu aradığı golü bulamadı ilk yarı 1-0 Beşevlerspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı maça hızlı başlayan taraf İdman Yurduspor oldu. Geliştirmiş olduğu birçok ataklarda bir türlü aradığı golü bulamadı. 65. Dakikada Beşevlerspor’lu oyuncu rakibine sert müdahele edip kırmızı kart gördü ve takımını on kişi bıraktı.

Bu dakikadan sonra beraberliği sağlamak için gol arayan İdmanyurduspor 77.dakikada karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atıp beraberliği sağladı 1-1. Rakibin 10 kişi kalmasını fırsat bilen İdman Yurdupspor öne geçmek için tüm kozlarını sahaya döktü.

90+4 te bir kez daha kırmızı kart gören taraf Beşevlerspor oldu. 9 kişi kalan Beşevlerspor kalesine son anlarda yüklenen İdman Yurduspor 90+5’te karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çeviremedi ve maç 1-1 sona erdi.

 

BATMAN SPOR 0 – 3 GERCÜŞSPOR

AĞALAR BATMAN’A ACIMADI

19 Mayıs 1 Nolu sahada Pazar günü saat 14:30 da Batmanspor konuk ettiği Gercüşspor ile karşılaştı. Her iki takım BATSO 1. Amatöre yükselmek için sahaya mutlak galibiyet için çıktığı maçta Gercüşspor Batmanspor’u 3-0 yenip çok önemli bir galibiyet alarak BATSO 1. Amatöre çıkmak için çok önemli bir avantaj elde etti. Batmanspor geçen hafta Yeni Kozluk Belediyespor’u 6-3 yenmenin moraliyle çıktığı maçta ard arda yediği gollerle adeta şok oldu. Mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Batmanspor, Gercüşspor’a 3-0 yenilip büyük bir darbe yedi.

 

YENİ KOZLUK BELEDİYESPOR 4 – 3 KARŞIYAKASPOR

KARŞIYAKA BELEDİYE ÇUKURUNA DÜŞTÜ

Ahmet Özaydın ve Abdurrahman Avşar, Karşıyakaspor ‘dan istifa edip ve kulüpten ayrılmalarıyla beraber Karşıyakaspor’un çöküşü ve düşüşü gözlerden kaçmadı. Bu çöküş Kozluk Belediyespor karşısında da devam etti.

Kozluk belediyespor maça çok hızlı başladı  ve aradığı golü 10.dakikada bulup 1-0 öne geçti. Golün hemen ardından Karşıyakaspor çok tehlikeli yerden serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu gole çevirip eşitliği sağladı 1-1. Beraberliği sağlayan Karşıyakaspor golden iki dakika sonra 2.golü bularak 2-1 öne geçti.

Bu golden sonra Kozluk Belediyespor 45.dakikada orta sahada Karşıyakasporlu futbolcu Kozluk Belediyesporlu oyuncuya sert müdahele ederek faul yaptı. Hakem faulu verdikten sonra  Kozluk Belediyesporlu oyuncu yerde kalan Karşıyakasporlu oyuncuya tekme atarak direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 45+1’de Kozluk  Belediyespor ortasahanın hemen ilerisinde faul kazanarak serbest vuruştan mermi gibi şut çekerek durumu 2-2 yaptı. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarı  10 kişi kalan Kozluk Belediyespor daha temkinli oynamaya başladı ard arda bulduğu gollerle durumu 4-2 yaptı. Bu golden sonra Karşıyakaspor adeta şoka girdi. Karşıyakaspor maçın son anlarında bir gol atarak farkı bire indirmesine rağmen 4-3 mağlup olup bir darbe de Yeni Kozluk Belediyespor’dan aldı.

 

BEŞİRİSPOR 7 – 0 KARPUZLU BİRLİKSPOR

BEŞİRİSPOR KARPUZLU’YA ACIMADI

 

BATSO 2. Amatör Ligi 7. Haftanın son maçında, Beşiri ilçe stadında saat 14:30’da başlayan müsabaka bol golle sonuçlandı. Beşirispor konuk ettiği ligin yeni takımı Karpuzlu Birlikspor ile karşılaştı. Şampiyonluk için mutlak galibiyetle ayrılmak isteyen Beşirispor, kendi saha ve seyircisi önünde Karpuzlu Birlikspor’u 7-0’lık farklı bir skorla yenip liderle aynı puana sahip olup şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj elde etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete