SPOR

BATSO 2. AMATÖR 8. HAFTA MAÇLARI BOL GOLLÜ GEÇTİ

Günün ilk maçında Batmanspor zayıf rakibi Karşıyakaspor’u 1-0’lık skor ile yenmeyi başarıp BATSO 1. Amatöre yükselmek için umutlandı.

BATSO 2. AMATÖR 8. HAFTA MAÇLARI BOL GOLLÜ GEÇTİ
18-01-2017 20:46
Google News

Pazar günü Kozluk ilçe stadında saat 12:00’da başlayan karşılaşmada Yeni Kozluk Belediyespor Dorukspor engelini 2-1’lik skor ile geçerek 3 puanı hanesine yazdı. Ligin namağlup takımı İdman Yurduspor  ligin yeni takımı Karpuzlu Birlikspor’u 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Gercüş ilçe stadında saat 13:00’da başlayan karşılaşmada Gercüşspor Eğitimspor’u 5-0 yenerek BATSO 1. Amatöre çıkmak için çok önemli bir avantaj elde etti. BATSO 2. Amatör liginin son karşılaşmasında ise Beşevlerspor Ayazspor’a gol olup yağdı. Şampiyonluk için ve BATSO 1. Amatöre çıkmak için mücadele eden Beşevlerspor ekibi adeta gol şov yaptı.

BATSO 2. AMATÖR 8. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

KARŞIYAKASPOR  0 – 1 BATMANSPOR

YENİ KOZLUK BELEDİYESPOR 2 – 1 DORUKSPOR

KARPUZLU BİRLİKSPOR 0 – 3 İDMAN YURDUSPOR

GERCÜŞSPOR 5 – 0 EĞİTİMSPOR

BEŞEVLERSPOR 8 – 1 AYAZSPOR

 

BATSO  1. AMATÖR  9. HAFTA KARŞILAŞMALARI

BEŞİRİSPOR – EĞİTİMSPOR (BEŞİRİ İLÇE STADI)

AYAZSPOR – KARPUZLU BİRLİKSPOR

YENİ KOZLUK BELEDİYESPOR – BEŞEVLERSPOR (KOZLUK İLÇE STADI)

BATMANSPOR – DORUKSPOR

KARŞIYAKASPOR – GERCÜŞSPOR

 

BATMANSPOR 1 – 0 KARŞIYAKASPOR

BATMANSPOR’DAN TEK VURUŞLU GALİBİYET

BATSO 2. Amatör 8. Haftanın açılış maçında Batmanspor Zayıf rakibi Karşıyakaspor’u 1-0 yenerek BATSO 1.Amatöre çıkma yolunda tekrar umutlandı. Sahaya yedek ağırlıklı kadroyla çıkan Batmanspor, ligin dibine demir atan Karşıyakaspor’u  65.dakikada attığı golle 1-0 yenip yoluna devam etti.

 

YENİ KOZLUK BELEDİYE 2 – 1 DORUKSPOR

BELEDİYE ÇALIŞIYOR

BATSO 2. Amatör liginin 8.haftasında Kozluk ilçe stadında saat 12:00’da başlayan karşılaşmada Yeni Kozluk Belediyespor Dorukspor engelini 2-1’lik sokor ile geçmeyi başardı. Böylelikle BATSO 1. Amatöre yükselmek için çok önemli bir avantaj elde etti.

 

KARPUZLU BİRLİKSPOR 0 – 3 İDMAN YURDUSPOR

LİDER KALDIĞI YERDEN

Pazar günü 19 Mayıs 1 Nolu sahada saat 12:30 da başlayan karşılaşmada İdman Yurduspor  Karpuzlu Birlikspor’u  3-0 yenerek liderliği sürdürdü. BATSO 2. Amatör ligine İdman Yurduspor 3 puanı 3 golle bulmayı başardı.

 

GERCÜŞSPOR  5 – 0 EĞİTİMSPOR

AĞALAR EĞİTİMSPOR’A DERS VERDİ

BATSO 2. Amatör ligi 8.hafta karşılaşmasında Gercüş ilçe stadında oynanan karşılaşmada Gercüşspor rakibi Eğitimspor’u 5-0’lık net bir skor ile devirmeyi başardı. Gercüşspor almış olduğu bu galibiyetle BATSO 1. Amatöre çıkmak için çok önemli bir avantaj elde etti.

 

BEŞEVLERSPOR 8 – 1 AYAZSPOR

BEŞEVLERSPOR’DAN GOL ŞOV

BATSO 2. Amatör ligi 8.haftanın son karşılaşmasında Beşevlerspor zayıf rakibi Ayazspor’a gol olup yağdı. Soğuk havada oynana mücadelede üstün bir futbol oynayan Beşevlerspor Ayazspor’u 8-1’lik farklı bir skor ile devirip şampiyonluk yolunda ve BATSO 1. Amatöre çıkmak için çok önemli bir avantaja sahip oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete