SPOR

BATSO 2. AMATÖR 9. HAFTA MAÇLARI BOL GOLLÜ GEÇTİ

ŞAMPİYONLUK YARIŞI KIZIŞTI

BATSO 2. AMATÖR 9. HAFTA MAÇLARI 	BOL GOLLÜ GEÇTİ
24-01-2017 21:03
Google News

BATSO 2. Amatör Lig 9.hafta açılış karşılaşmasında Batmanspor zayıf rakibi Dorukspor’u 3-2 yenip BATSO 1.Amatöre çıkmak için umudunu sürdürdü. Günün ikinci karşılaşmasında ise Şampiyonluğa oynayan Beşevlerspor, Yeni Kozluk Belediyespor’u 5-0’lık farklı bir skorla yenip önemli bir avantaj elde etti. Pazar günü 19 Mayıs 2 nolu sahada saat 10:30’da başlayan Ayazspor – Karpuzlu Birlikspor  hiç puan yüzü göremeyen Ayazspor’un 3-2’lik üstünlüğüyle sona erdi ve böylelikle Ayazspor puan ile tanışmış oldu.

Beşiri ilçe stadında saat 14:30’da başlayan karşılaşmada Beşirispor, Eğitimspor’u 4-1’lik bir skorla yenip lider Beşevlerspor ile aynı puana sahip olup şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaja sahip oldu. Günün son maçında ise müthiş bir maç sahne aldı. Üst lige çıkmak için çok önemli bir maça çıkan Gercüşspor, Karşıyakaspor karşsınıda büyük bir darbe yedi. Hiçbir iddiası olmayan Karşıyakaspor maçta 8 kişi kalmasına rağmen Gercüşspor’a futbol dersi verdi. Maç  2-2 berabere sonuçlandı.

 

BATSO 2. AMATÖR 9. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

BATMANSPOR 3 – 2 DORUKSPOR

BEŞEVLERSPOR 5-0 YENİ KOZLUK BELEDİYESPOR

AYAZSPOR 3 – 2 KARPUZLU BİRLİKSPOR

BEŞİRİSPOR 4-1 EĞİTİMSPOR

KARŞIYAKA  2 – 2 GERCÜŞSPOR

BATSO  2. AMATÖR  10. HAFTA KARŞILAŞMALARI

DORUKSPOR – KARŞIYAKASPOR

BEŞEVLERSPOR – BATMANSPOR

KARPUZLU BİRLİKSPOR – YENİ KOZLUK BELEDİYESPOR

EĞİTİMSPOR – İDMAN YURDUSPOR

BEŞİRİSPOR - GERCÜŞSPOR

 

BATSO 2.AMATÖR PUAN DURUMU

 

BATMANSPOR 3 – 2 DORUKSPOR

BATMANSPOR HALA UMUTLU

BATSO 2. Amatör lig 9.haftanın açılış maçında Batmanspor – Dorukspor kozlarını paylaştı. Batmanspor zayıf rakibi Dorukspor’u 3-2 yenip BATSO 1. Amatöre çıkmak için umudunu sürdürdü.

 

BEŞEVLERSPOR 5 – 0 YENİ KOZLUK BELEDİYESPOR

BEŞEVLERSPOR DOLU DİZGİN

BATSO 2. Amatör Lig 9.haftasında Beşevlerspor – Yeni Kozluk Belediyespor 19 Mayıs 1 Nolu sahada karşı karşıya geldi. Saat 14:30 başlayan mücadelede şampiyonluğa oynayan Beşevlerspor rakibe gol olup yağdı. Mücadeleye hızlı başlayan Beşevlerspor Kozluk Belediyespor’u 5-0 yenerek liderliğini sürdürüp yoluna devam etti.

 

AYAZSPOR 3 – 2 KARPUZLU BİRLİKSPOR

AYAZ KARPUZLUYU DONDURDU

Pazar günü 19 mayıs 2 yolu sahada saat 10:30’da başlayan Ayazspor – Karpuzlu Birlikspor karşılaşmasında grupta hiç puanı bulunamayan Ayazspor, Karpuzlu Birlikspor’u 3-2 yenip ligde ilk defa puanla tanışmış oldu. Haftalardır kötü bir profil çizen ve puan alamayan Ayazspor, almış olduğu bu galibiyetle şeytanın bacağını kırıp bir nebze olsun moral buldu.

BEŞİRİSPOR 4 – 1 EĞİTİMSPOR

BEŞİRİSPOR’UN ŞAMPİYONLUK İNADI

BATSO 2. Amatör  lig 9.haftasında Pazar günü Beşiri ilçe stadında saat 13:00’da başlayan Beşirispor, Eğitimspor’u konuk etti. Rakibi Eğitimspor karşısında müthiç bir futbol sergileyen beşirispor 4-1’lik farklı bir skorla galip gelmesini bildi. Ligin flaş takımlarında Beşirispor muthiç bir çıkış yaparak şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ıspatladı. Beşirispor, averajla lider durumda bululan İdman Yurduspor ile aynı puanla 2. sırada yer aldı.

 

KARŞIYAKASPOR 2 – 2 GERCÜŞSPOR

AĞALARA FUTBOL DERSİ

BATSO 2. Amatör lig 9.haftasında 19 Mayıs 1 nolu sahada saat 14:30’da başlayan Karşıyakaspor – Gercüşspor müthiş bir müsabakaya sahne oldu. Ligde hiçbir iddiası bulunamayan Karşıyakaspor, BATSO 1.Amatöre yükselmek için büyük bir avantaja sahip Gercüşspor ile 2-2 berabere kalıp ligin üstünü bir birine kattı. 8 kişi kaldığı mücadelede mükemmel bir futbol sergileyen Karşıyakaspor, Gercüşspor’a büyük bir darbe vurup üst lige çıkacak takımları ben belirlerim mesajı vermiş oldu.. Gercüşspor ise kaybettiği 2 puan ile BATSO 1. Amatöre çıkmak için belki de kaderini belirleyecek olan bir müsabakayı kaybetmiş oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete