SPOR

BATSO 2. AMATÖR’DE 6.HAFTA KARŞILAŞMALARI OYNANDI

BATSO 2. Amatör’de ilk üç sıradaki takımlar yerini korudu.

BATSO 2. AMATÖR’DE 6.HAFTA KARŞILAŞMALARI OYNANDI
03-01-2017 02:48
Google News

BATSO 2. Amatör Lig’in açılış maçında Eğitimspor, Karpuzlu Birlikspor karşısında 1-0 galip geldi.

Pazar günü oynanan iddiası olmayan Karşıyakaspor - Ayazspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Karşıyakaspor 3-1 galip gelerek üstündeki psikolojik tramvayı atlattı.

Günün sonraki karşılaşmasında Dorukspor – İdman Yurduspor karşılaştı. Karşılaşmada üstün oynayan taraf İdman Yurduspor rakibini 3-1 yenerek puanını 16’ya çıkararak liderliğini sürdürdü.

Son karşılaşmada iste Batmanspor – Yeni Kozluk Belediyespor kozlarını paylaştı. 19 Mayıs 2 Nolu sentetik sahada oynanan karşılaşmada Batmanspor, zayıf rakibini 6-3’lük net bir skorla yenip puanını 12’ye çıkardı. Böylece BATSO 1.Amatöre yükselmek için önemli bir avantaj elde etti. Beşiri ilçe stadında oynanan Beşirispor

– Beşevlerspor maçı ise başladığı gibi bitti 0 – 0. Karşılaşmada sayısız gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Beşirispor rakibi Beşevlerspor ile berabere kalarak bir puana razı oldular.
 

6. HAFTA TOPLU SONUÇLAR
KARPUZLU BİRLİKSPOR : 0 –1 : EĞİTİMSPOR 
KARŞIYAKASPOR : 3 – 1 : AYAZSPOR
DORUKSPOR : 1 – 3 : İDMAN YURDUSPOR
BATMANSPOR : 6 – 3 : YENİ KOZLUK BELEDİYESPOR
GERCÜŞSPOR : 3 – 0 : SASON SPOR (HÜKMEN)
BEŞİRİSPOR : 0  –  0 : BEŞEVLER SPOR (BEŞİRİ İLÇE STADI)

7.HAFTA MAÇLARI
BEŞİRİSPOR – KARPUZLU BİRLİKSPOR (BEŞİRİ İLÇE STADI)
İDMAN YURDUSPOR – BEŞEVLERSPOR
AYAZSPOR – DORUKSPOR
YENİ KOZLUK BELEDİYESPOR – KARŞIYAKASPOR
BATMANSPOR - GERCÜŞSPOR

 

KARPUZLU BİRLİKSPOR 0 – 1 EĞİTİMSPOR

EĞİTİMLİ GENÇLER’DEN TEK VURUŞLU GALİBİYET

BATSO 2. Amatör Lig’i 6. haftanın açılış maçında Karpuzlu Birlikspor – Eğitimspor karşılaştı.
 
Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Karpuzlu Birlikspor ve Eğitimspor mücadelede 1-0 Eğitimspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Maça hızlı başlayan Eğitimspor aradığı gölü 7.dakikada buldu.

Bu golden sonra oyunun kontrolünü eline geçiren Eğitimspor, birkaç gol pozisyonundan yararlanamadı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.
İkinci yarıda beraberlik için tüm kozlarını sahaya döken Karpuzlu Birlikspor,

Eğitimspor kalesine yüklendi. Yakaladığı çok önemli gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Zaman zaman ortada geçen mücadelede başka gol olmayınca karşılaşmayı Eğitimspor 1-0 kazanıp galip gelmesini bildi.
Maçtan sonra konuşan Karpuzlu Birlikspor Başkanı Abdullah Okur, “Oyuncularımız çok azimli ve güzel bir mücadele sergilediler skor olarak yenilmemize rağmen futbolcularımın sergilediği performans çok iyiydi. BATSO 1. Amatör Lig için iddiamız devam ediyor ve ekonomik sıkıntılara rağmen hedefimiz BATSO 1 Amatör Lig’dir” dedi.

KARŞIYAKA 3 – 1 AYAZSPOR

İDDİASI OLMAYAN İKİ TAKIMIN KARŞILAŞMASI
BATSO 2. Amatörde iddiası olmayan Karşıyakaspor ile Ayazspor karşı karşıya geldi. Karşıyakaspor, Lig’de son sırada bulunan zayıf rakibi Ayazspor’u 3-1 yenerek puanını 6’ya çıkararak 8.sırayı korudu ve üzerindeki psikolojik tramvayı atlattı.

DORUKSPOR 1 – 3 İDMAN YURDUSPOR

LİDER KALDIĞI YERDEN

İdman Yurduspor ile Dorukspor maçı Pazar günü oynandı. Pazar günü saat 12.30’da 19 Mayıs 2 nolu sahada oynanan maçı İdman Yurduspor 3 -1 kazandı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın sonunda gülen taraf İdman Yurduspor takımı oldu. Dorukspor karşısında bulduğu 3 golle 13 puanını 16’ya çıkardı ve liderliğini devam ettirdi.

BEŞİRİ SPOR 0 – 0 BEŞEVLER SPOR
BEŞİRİ’DE SESSİZ MAÇ

Beşiri ilçe stadında saat: 13:00’da oynanan karşılaşmada Beşirispor Kendi sahasında grupta ikinci sırada bulunan Beşevlerspor takımı ile karşılaştı. Mücadelede Beşirispor gol için Beşevlerspor kalesine yüklendi ancak aradığı golü bir türlü bulamadı. Beşevlerspor ise yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince müsabaka 0-0 ile sonuçlandı. 

BATMAN SPOR 6 – 3 YENİ KOZLUK BLD. SPOR
BATMANSPOR BELEDİYEYE GOL OLUP YAĞDI

19 Mayıs 2 Nolu sahada saat 14:30 da Batmanspor konuk ettiği Yeni Kozluk Belediyespor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Batmanspor aradığı gölü 15.dakikada bulup öne geçti. Bu skordan sonra rakip kaleye yüklenen Batmanspor ikinci golü atıp rahatladı. İki farklı skorla öne geçmenin avantajıyla ve tek kale oynayan Batmanspor ardı ardına goller bularak zayıf rakibi Yeni Kozluk Belediyespor’u 6-3 yenerek puanını 12’ye çıkardı. Böylece BATSO 1. Amatöre çıkmak için önemli bir avantaj elde etti.

BATSO 1.AMATÖR LİG’İNDE ERTELENEN MAÇ OYNANDI
BATSO 1. Amatör erteleme maçı saat 12:30’da 19 Mayıs 2 Nolu sahada oynandı. Güneşspor – Gercüş Bağlarspor karşılaşmasında gol düellosunda kazanan olmadı. 

GÜNEŞSPOR 4 – 4 GERCÜŞ BAĞLARSPOR

4X4’LÜK MAÇ NEFESLERİ KESTİ

Maça çok hızlı başlayan Güneşspor 3.dakikada atmış olduğu golle Gercüş Bağlar karşısında 1-0  öne geçti. Bu golden sonra Gercüş Bağlar eşitliği sağlamak için kontra ataktan yakaladığı pozisyonda 10.dakikada golü buldu ve skora dengeyi getirdi 1-1. Bu skordan sonra Güneşspor kalesine yüklenen Gercüş Bağlarspor 20.dakikada attığı golle 2-1 öne geçti. 30.dakikada Gercüş Bağlarspor’lu oyuncu rakibine çok sert faul yaparak kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı.

10 kişi kalan rakibine karşı atakları geliştiren Güneşspor 45.dakikada yakaladığı pozisyonda golü atarak skora dengeyi getirdi 2-2. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya daha temkinli başlayan Güneşspor 55.dakikada attığı golle tekrar öne geçti 3-2. Çok çekişmeli geçen mücadelede 60.dakikada Gercüş Bağlarspor’lu bir oyuncu daha kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

Eksik kalan Gercüş Bağlarspor’un kalesine yüklenen Güneşspor farkı ikiye çıkarmak için sayısız gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Ani gelişen bir atakta Gercüş Bağlarspor 63. Dakikada kazanmış olduğu penaltı ile sokora tekrar dengeyi getiren golü attı 3-3. Bu golden sonra eksik rakibine karşı tek kale oynayan Güneşspor aradığı golü 88.dakikada bulup 4-3 öne geçti. Maç bu skorla bitecek derken 90+5 te bir kez daha penaltı kazanan Gercüş Bağlarspor golü kaydetip maçı berabere bitirmeyi başardı. 4-4 
                

HAFTANIN HAKEM TRİOSU
ALİ ALKAN***
YAKUP CEYLAN**
MAZLUM ŞEN**
         

    
HAFTANIN TAKIMI 

İDMAN YURDUSPOR

BATSO 2. Amatörde 16 puanla zirvede yer alan İdman Yurdu oynadığı futbolla, taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı. Dorukspor’u 3-1 deviren İdman Yurduspor haftanın takımı oldu.

HAFTANIN CENTİLMEN TAKIMI

KARPUZLU BİRLİK SPOR         

HAFTANIN OLAYI

Güneşspor – Gercüş Bağlarspor maçının devre arasında takımlar soyunma odasına giderken birbirleriyle tartışıp gergin anların yaşanması.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete