SPOR

BATSO 2. AMATÖR’DE HEYECAN DEVAM EDİYOR

BATSO 1.Amatör Ligi’nde ilk devre sona ererken BATSO 2. Amatör heyecanı hafta sonu devam edecek.

BATSO 2. AMATÖR’DE HEYECAN DEVAM EDİYOR
28-12-2016 21:13
Google News

BATSO 2. Amatör Lig’i, Cumartesi ve Pazar günü 19 Mayıs 2 No’lu sahada 6.hafta karşılaşmalarına sahne olacak.

Şampiyonluk yarışı kıyasıyla sürerken,  BATSO 1. Amatöre çıkmaya çalışan takımlar yavaş yavaş şekilleniyor.

İŞTE 6. HAFTA KARŞILAŞMALARI

KARPUZLU BİRLİKSPOR – EĞİTİMSPOR 31.12.2016 CUMARTESİ SAAT 12.30

 

BATMAN KARŞIYAKASPOR -  AYAZSPOR 01.01.2017 PAZAR SAAT 10.30

DORUKSPOR – İDMAN YURDUSPOR 01.01.2017 PAZAR SAAT 12.30

BATMANSPOR – YENİ KOZLUK BELEDİYE 01.01.2017 PAZAR SAAT 14.30

BEŞİRİSPOR – BEŞEVLER SPOR (BEŞİRİ İLÇE STADI) 01.01.2017 PAZAR SAAT 13.00

 

KARPUZLU BİRLİKSPOR – EĞİTİMSPOR

Haftanın açılış maçında Karpuzlu Birlikspor – Eğitimspor karşılaşacak. Ligin yeni takımlarından Karpuzlu Birlikspor almış olduğu puanlarla adeta BATSO 1. Amatöre yükselmeye göz kırpıyor.

Eğitimspor maçından puan ve puanlarla dönmek istediğini belirten Başkan Abdullah Okur “Kısa zamanda iyi puanlar aldık. Hazırlıksız ve idmansız olmamıza rağmen iyi yerlere geldik. Takımımızda moraller yerinde. Eğitimspor maçından mutlak puan ve puanlarla ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz Lig’i ilk 3 sırada tamamlayıp BATSO 1. Amatöre yükselmek. Maçlara gidip gelmede ciddi sıkıntılar çekiyoruz. Aynı zamanda hiçbir yerden herhangi yardım alamadık” dedi.  İdmanlara yakıt parasını dâhil karşılayamadıkları için idmanlara gelemediklerini belirten Okur, yetkililerden yardım beklediklerini ifade etti.

 

DORUKSPOR – BATMAN İDMAN YURDUSPOR

               

BATSO 2. Amatör Lig’de şampiyonluk parolasıyla başlayan Batman İdman Yurduspor, almış olduğu galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladı. Çıkışını Dorukspor karşısında sürdürmek isteyen İdman Yurduspor, bu maçı da kazanıp şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etmek istediğini belirttiler. İdman Yurduspor, Lig’de 13 puanla 1. sırada yer alıyor.

 

BEŞİRİ SPOR – BATMAN BEŞEVLER SPOR

Geçen hafta Batman Karşıyakaspor’u 1-0’lık bir skorla yenen Batman Beşevlerspor, şampiyonluk için büyük bir avantaj elde edip, hedeflerine bir adım daha ulaşmak için, Beşirispor’u mutlak yenip BATSO 1. Amatöre yükselmek için büyük bir avantaj elde etmenin hesaplarını yapıyor. Beşevlerspor Lig’de 13 puanla 2. Sırada yer alıyor. Beşirspor’un hedefi de farklı değil, geçen hafta Dorukspor’u 3-1’lik bir skorla deviren Beşirispor, Güçlü rakibi Beşevlerspor’u yenip şampiyon olmak için ve BATSO 1.Amatöre yükselmek için avantaj elde etmek istediğini belirttiler. Beşirispor Lig’de 13 puanla 3.Sırada yer alıyor.

 

BATMAN SPOR - YENİ KOZLUK BLD. SPOR

Geçen Hafta zayıf rakibi Ayazspor’u 4-1 yenen Batmanspor, Bu hafta Yeni Kozluk Belediyespor’u yenip avantaj elde etmek istediğini belirttiler. Hedeflerinin ligi ilk 3 sırada tamamlayıp BATSO 1. Amatör’e yükselmek istediğini belirttiler. Batmanspor Lig’de 9 puanla 3. Sırada yer alıyor

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete