SPOR

BATSO 2.AMATÖR LİG KIYASIYA MÜCADELE

* BATSO 2. Amatör lig B Grubu 6. hafta karşılaşmasında Gercüşspor, Y.Balpınar Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek BATSO 1.Amatör lige çıkma yolunda çok önemli bir avantaj elde etti.

BATSO 2.AMATÖR LİG KIYASIYA MÜCADELE
05-02-2018 22:59
Google News

B Grubunun bir diğer karşılaşması olan Eğitimspor, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada rakibini 6-2’lik farklı bir skorla mağlup etmesini bildi. Petrolkentspor, zayıf rakibi Dorukspor karşısında üstün bir futbol sergileyerek  3-3 berabere kaldı. BATSO 2.Amatör lig A grubu 6.hafta karşılaşmasında lider Kozluk Gençlikspor evinde ağırladığı Sason Gençlikspor’u 1-0 mağlup ederek 6’da 6 yaparak yoluna devam etti. 19 Mayıs 1 Nolu sahada oynanan mücadelede Batmanspor, Ayazspor’a gol olup yağdı. Zevkli ve çekişmeli geçen maçta Batmanspor, rakibi Ayazspor’u 6-1 mağlup ederek ligde 2’inci galibiyetini aldı. Günün son karşılaşmasında Bahçelievlerspor Ramanspor’a patladı. Oldukça üstün bir futbol sergileyen Sarı-mavili ekip Sason Gençlikspor’un da mağlup olmasıyla Ramanspor’u 7-1 mağlup ederek ligde 2’inci sıraya yerleşip BATSO 1.Amatör Lig’e çıkma adına önemli bir avantaj elde etti.

AĞALARDAN RAHATLATAN GALİBİYET 2-1


BATSO 2.Amatör lig B Grup’ta geçen hafta kendi evi ve seyircisi önünde Petrolkentspor’u zorda olsa 2-1 yenen Gercüşspor, ligin 5.haftasında karşılaştığı Y.Balpınar Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek BATSO 1.Amatör lige çıkma  yolunda avantaj elde etti.

EĞİTİMLİ GENÇLERDEN KARPUZLUYA DERS 6-2
BATSO 2.Amatör lig 6.haftanın karşılaşmasında Eğitimspor 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Karpuzlu Birlikspor’u 6-2’lik farklı bir skorla mağlup etmesini bildi. 
19 Mayıs 1 Nolu sahada saat 13:00’da başlayan karşılaşmada 20 dakikada 2-0 geriye düştükten sonra rakip kaleye iyice yüklenen Kırmızı-beyazlı ekip oynadığı güzel futbolla zorlu rakibi Karpuzlu Birlikspor’u 6-2 yenerek yoluna devam etti.

PETROLKENT DURAN TOPLARA ENGEL OLAMADI 3-3


Yeni kurulduğu günden itibaren gerek spor kamuoyu gerekse taraftar tarafından büyük bir beğeni toplayan Petrolkentspor, oynadığı güzel futbolla gösterdiği centilmenlik örneğiyle herkesin beğenisini toplamasını bildi. Gençlere önem vermede vizyon haline getiren Kırmızı-beyazlı ekibin başına 15 yıllık futbol tecrübesi olan Fikret Bağdu’nun da gelmesiyle büyük bir hava yakalayan Petrolkentspor, oynadığı güzel futbolla grubunda rakiplerinin gözünü korkutmaya devam ediyor. BATSO 2.Amatör Lig 6.hafta karşılaşmasında mutlak galibiyet için çıktığı sahada oynadığı güzel futbolla rakibine üstün bir futbol sergileyen duran toplardan ve penaltıdan yediği gollerle Dorukspor karşısında 3-3 berabere kalarak 1 puana razı oldu. 

KOZLUK’UN BELİ BÜKÜLMÜYOR 1-0


BATSO 2.Amatör lig 6.haftanın karşılaşmasında Kozluk Gençlikspor, evinde ağırladığı ligin zorlu ve güçlü rakibi Sason Gençlikspor’u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
Kozluk İlçe Stadında saat 12:00’da başlayan mücadelede taraftarların ilgisi büyüktü. Oynadığı güzel futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken Kozluk Gençlikspor, grubun zorlu rakiplerinden Sason Gençlikspor’u 1-0’lık skorla yenip 6’da 6 yaparak liderliğini sürdürdü.

BATMANSPOR KENDİNE GELDİ 6-1


BATSO 2.Amatör ligin 6.haftasında Batmanspor, ligin son sırasında yer alan Ayazspor’a gol olup yağdı. Batmanspor, rakibinin 2 kez kaçırdığı penaltıdan sonra adeta şahlanıp 6-1’lik farklı bir skorla devirmesini bildi.
Pazar günü 19 Mayıs 1 nolu sahada saat 13:00’da başlayan karşılaşmada her iki takımında galibiyet için çıktığı sahada Ayazspor’un kazandığı 2 penaltıyı da gole çeviremeyince güçlü rakibi karşısında 6-1’lik farklı bir skorla yenik ayrılıp sıfır puanda kaldı. Batmanspor ise ligde bu galibiyetle 2’inci galibiyetine ulaşmış oldu.

BAHÇELİEVLER GOL OLUP YAĞDI 7-1


BATSO 2.Amatör lig 6.hafta karşılaşmasında Bahçelievlerspor, Ramanspor’u 7-1’lik farklı bir skorla yenerek ligde 2.sıraya yerleşti.
19 Mayıs 1 nolu sahada saat 15:00’da başlayan karşılaşmada Bahçelievlerspor, rakibi karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı çevirip 7-1’lik farklı bir skorla yenmesini başardı. Yeni kurulmasına rağmen güçlü bir kadro kuran ve BATSO 1.Amatör lige çıkmayı hedefleyen Sarı-mavili ekip, oynadığı güzel futbolla ve çekişmeli geçen karşılaşmada Ramanspor’u 7-1 yenerek en yakın takipçisi Sason Gençlikspor’unda mağlup olmasıyla 2’inci sıraya yerleşip büyük bir avantaj elde etti.


A GRUBU 6.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
KOZLUK GENÇLİK 1 – 0 SASON GENÇLİK
BATMANSPOR 6 – 1 AYAZSPOR
Y.KOZLUK BELEDİYE 0 – 5 YENİPINARSPOR
RAMANSPOR 1 – 7 BAHÇELİEVLERSPOR

B GRUBU 6.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
GERCÜŞSPOR 2 – 1 Y.BALPINAR BELEDİYE
EĞİTİMSPOR 6 – 2 KARPUZLU BİRLİK
DORUKSPOR 3 – 3 PETROLKENTSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ 4 – 0 BİNATLI GÜVEN


A-B GRUBU 7.HAFTA KARŞILAŞMALARI
BAHÇELİEVLERSPOR – 19 MAYIS GENÇLİKSPOR
AYAZSPOR – KOZLUK GENÇLİKSPOR
SASON GENÇLİKSPOR – Y. KOZLUK BELEDİYE
YENİPINARSPOR – RAMANSPOR 
BİNATLI GÜVENSPOR – KARŞIYAKASPOR 
KARPUZLU BİRLİKSPOR – GERCÜŞSPOR 
Y.BALPINAR BELEDİYE – DORUKSPOR
PETROLKENTSPOR – GENÇLERBİRLİĞİ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete