SPOR

BATSO AMATÖR TAKIMLARA SPONSOR OLDU

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) tarafından 1. ve 2. kümede mücadele eden amatör takım kulüplerine destekte bulunup sponsor oldu.

BATSO  AMATÖR TAKIMLARA SPONSOR OLDU
22-01-2018 15:39
Google News

Her zaman sporun ve sporcunun yanında yer alan gençlerin sporla buluşması için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, sporla uğraşan kişinin kötü alışkanlıklarının olmayacağını söyledi.

Bu sezonda Amatör Kulüplere destek çıkan BATSO başkanı sayın Abdülkadir Demir’e teşekkürlerimi sunuyorum.

19 MAYIS 1 NOLU SAHA HİZMETE AÇILDI

19 Mayıs 1 Nolu sahanın bitip yüklenici firma tarafından onayın gelmesinin ardından bu hafta yeni sahada amatör takımlar müsabakaları oynandı.

Batman’da amatör kulüplerin çoğalmasıyla müsabakaların arttığı bu sezonda, yeni sahanın yapımında emeği geçen başta sayın valimiz Ahmet Deniz olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanı Mahmut Akyol’a teşekkür ederim.

BATSO 1.AMATÖR LİGİN İKİNCİ DEVRESİNDE HEYECEN DEVAM EDİYOR

BATSO 1.Amatör lig 13.hafta karşılaşmaları 5 müsabakayla sona erdi. Devre arasını iyi değerlendirip kadrosunu güçlendirmek için birçok kulüp transferler yaptı. Bunların arasında flaş transfer yapan Gercüş Bağlarspor oldu. Gercüş Bağlarspor, en son Sakarya süper amatör ekiplerinden Aşağı Kirazcaspor takımının formasını giyen 26 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Ezeonu renklerine bağlayıp tüm dikkatleri üzerine aldı. Cumartesi günü saat 11:00’de başlayan mücadelede Tüpraşspor, Yeşiltepespor’u 1-0’lık skorla yenmeyi başardı. 19 Mayıs 2 nolu sahada saat 13:00’da Gercüş Bağlarspor ile Güneşspor karşı karşıya geldi. Gercüş Bağlarspor’unda yeni transfer ettiği Ezeonu’nunda yer aldığı karşılaşmada güçlü rakibi Güneşspor karşısında 1-1 berabere kalıp puanları bölüştüler. Günün son karşılaşmasında saat 15:00’de oynanan müsabakada TEAİŞ Gençlikspor, Sağlıkspor’u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Hafta sonu 19 Mayıs 2 nolu sahada saat 11:00’da başlayan müsabakada Aydınkonak Gençlikspor, ligin dibine demir atmış Hasankeyf Diclespor’u 2-0 mağlup ederek yoluna devam etti. Haftanın son karşılaşması olan Beşiri ilçe stadında karşı karşıya gelen Beşirispor ile Bıçakçı Köyüspor kozlarını paylaştı. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabaka 1-1 sonuçlandı.

TÜPRAŞ GENÇLERİ DOLU DİZGİN 1-0

BATSO 1.Amatör lig 13.hafta karşılaşmasında Tüpraşspor, zorlu rakibi Yeşiltepespor’u 1-0 mağlup etti.

Geçen hafta Hasankeyf Diclespor’u 4-0 yenen Tüpraşspor, BATSO 1.Amatör ligin 13.haftasında 19 Mayıs 2 nolu sahada karşılaştığı Yeşiltepespor’u 1-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

GÜNEŞ İLE GERCÜŞ BAĞLAR YENİŞEMEDİ 1-1

BATSO 1.Amatör ligin 13.haftasında geçen hafta lideri deviren Güneşspor ile Gercüş Bağlarspor karşı karşıya geldi mücadele 1-1 sonuçlandı.

Devre arasında 26 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Ezeonu renklerine bağlayan Gercüş Bağlarspor tüm dikkatleri üzerine almıştı. Saat 13:00’de karşı karşıya gelen Gercüş Bağlarspor, geçen hafta lider İdman Yurduspor’u 1-0 mağlup eden Güçlü rakibi Güneşspor ile 1-1 berabere kalarak 1’er puanla sahadan ayrıldılar.

TEİAŞ’TAN SAĞLIK’A 3-1’LİK TARİFE

BATSO 1.Amatör lig 13.haftanın maçında lider TEİAŞ Gençlikspor, Sağlıkspor’u 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Cumartesi günü 19 Mayıs 2 nolu sahada Sağlıkspor ile karşılaşan TEİAŞ Gençlikspor, 3 puanı 3 golle alarak liderliğini sürdürdü.  Geçen hafta Güneşspor İdman Yurduspor’u mağlup edip ve TEİAŞ Gençlikspor’unda galip gelmesiyle liderliği alan Kırmızı-mavililer ligin 13.haftasında genç ve yedek ağırlıklı çıktığı müsabakada Sağlıkspor’u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

AYDINKONAK HASANKEYF’İ ÜZDÜ 2-0

Aydınkonak Gençlikspor, ligin 13.haftasında karşılaştığı Hasankeyf Diclespor’u 2-0 mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

BATSO 1.Amatör lig 13.haftanın karşılaşmasında  Pazar günü 19 Mayıs 2 nolu sahada saat :13:00’de ligin dibine demir atmış ve kötü sonuçlar alan Hasankeyf Diclespor’u 2-0 mağlup ederek rahat bir nefes alarak yoluna devam etti.

BEŞİRİ BIÇAKÇI 1-1’LERİNİ YENEMEDİLER

BATSO 1.Amatör lig 13.haftanın son maçında Beşirispor evinde ağırladığı Bıçakçı Köyüspor ile 1-1 berabere kalarak bir puana razı oldu.

Pazar günü saat 13:00’de Beşiri ilçe stadında oynanan karşılaşmada Beşirispor evinde konuk ettiği zorlu Bıçakçı Köyüspor ile 1-1 berabere kaldı. Taraftarında gücünü arkasına alan Sarı-kırmızılı ekip yakaladığı birçok gol pozisyonlardan yararlanamayınca mücadele 1-1 sonuçlandı.

BATSO 1.AMATÖR LİG 13.HAFTA TOPLU SONUÇLAR

TÜPRAŞSPOR 1 – 0 YEŞİLTEPESPOR

GERCÜŞ BAĞLARSPOR 1 – 1 GÜNEŞSPOR

SAĞLIKSPOR 1 – 3 TEİAŞ GENÇLİKSPOR

AYDINKONAK GENÇLİK 2 – 0 HASANKEYF DİCLE

BEŞİRİSPOR 1 – 1 BIÇAKÇI KÖYÜSPOR

BATSO 1.AMATÖR LİG 14.HAFTA KARŞILAŞMALARI

BIÇAKÇI KÖYÜSPOR – SAĞLIKSPOR

TEİAŞ GENÇLİKSPOR – İDMAN YURDUSPOR

GÜNEŞSPOR – TÜPRAŞSPOR

YEŞİLTEPESPOR – AYDINKONAK GENÇLİK

BEŞİRİSPOR – HASANKEYF DİCLE

BATSO 1.AMATÖR LİGDE GELİŞMELER

- Gercüş Bağlarspor, tecrübeli antrenör Ekrem Ergül ile anlaşmaya vardı.

- 19 Mayıs 1 Nolu saha hizmete açıldı.

- Yeni yapılacak 3. sahanında ihalesi yapıldı.

- 2018-2019 sezonundan itibaren Gercüş Bağlarspor’un ismi 1926 Gercüşspor olacaktır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete