GÜNDEM

BATSO, DARBEYE KARŞI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu, 15 Temmuz’da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’nin içindeki bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine tepki gösterdi.

BATSO, DARBEYE KARŞI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
19-07-2016 23:22
Google News

Ticaret Odası’nın Toplantı Odasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Yönetim Kurulu Üyeleri, yaşananları eleştirerek, darbe girişimin kabul edilemez olduğuna dikkat çekti.

BATSO Başkan Yardımcısı Tacettin Güneş, Türkiye’de özel sektörün tamamını temsil eden TOBB ve 365 Oda-Borsa olarak 81 ilde ortak açıklama yaptıklarını kaydetti.

“İKTİDAR VE MUHALEFETİN BİRLİKTELİĞİ, TAKDİR EDİLMELİDİR”

Milletin alçakça bir saldırıyı önlediğine dikkati çeken Güneş “Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece, birliğimize ve Oda-Borsa camiası olarak tepkimiz ilk anda ortaya koyduk. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece Gazi unvanını bir kez daha hatırlatan Meclisimizle gurur duyuyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete