GÜNDEM

BATSO, RİZETSO ile kardeş oda oldu

BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Bölgesi arasında köprü oluşturmak ve ticareti kolaylaştırmak amacıyla Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RİZETSO) Yönetimi ve Rizeli İş İnsanlarını ağırladı.

BATSO, RİZETSO ile kardeş oda oldu
17-10-2023 15:24
17-10-2023 15:28
BATMAN
Google News

SANAYİ VE TİCARETE DAYALI İŞBİRLİKLERİ KURULACAK

Batman’da yatırım ve iş birliği yapmak isteyen iş insanları, Batman Organize Sanayi Bölgesinde fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi. Yapılan işbirliği sonucu Batman Ticaret ve Sanayi Odası ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir “İki oda arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantı ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde ekonomik faaliyetleri arttırmak, daha kapsamlı projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde birlikte hareket etmek amacıyla Kardeş Oda Protokolü’nü imzaladık. Protokol kapsamında taraflar bölgelerindeki yatırım ortamının ve ticaret hayatının gelişmesine fayda sağlayabilecek. Ulusal ve Uluslararası alandaki ticari ve sanayi gelişmelerle ilgili deneyimlerini aktaracaklar. Taraflar, üyelerine katma değer sağlamak amacıyla uygulanan ve uygulanacak olan projeler konusunda birbirlerini bilgilendirecek, teknik ve idari destek verecek” dedi. (BATSO basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete