GÜNDEM

BATSO’YA HACİZ İDDİASI!...

Batman Sanayi ve Ticaret Odası(BATSO) Başkanlığının mal varlığına haciz konulduğu iddia edildi.

BATSO’YA HACİZ İDDİASI!...
19-10-2016 21:10
Google News

İddialara göre, BATSO’nun yeni hizmet binasını yapan yüklenici firma yetkilileri alacaklarını tahsil edemedikleri ileri sürerek BATSO’yu icraya verdi. İcra Müdürlüğü, firma yetkililerinin müracaatını değerlendirerek konuya ilişik araştırma başlattı. Yapılan araştırma sonucu BATSO’nun mal varlıklarına haciz konulduğu iddia edildi. Firma yetkililerinin BATSO’dan 1 milyon 470 bin lira alacaklı olduğu ve bu miktarın tahsil edilemediği ifade edildi. Başlatılan icra işlemleri süreci sonrası BATSO’nun yüklenici firmaya 400 bin lira ödeme yaptığı ve hala 1 milyon 70 bin TL borcun bulunduğu savunuldu.

KONU TOBB’A BİLDİRİLECEK

Bu arada yüklenici firma yetkililerinin konuyu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı’na bildireceği belirtildi. Firma yetkililerinin konuyu bir dilekçe ile TOBB’a bildirecekleri kaydedildi.

BATSO BAŞKANI DEMİR, İDDİALARI KESİN BİR DİL İLE YALANLADI

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, haciz iddialarının yalanlayarak, BATSO’nun herhangi bir mal varlığının haciz edilmediğini söyledi. Yüklenici firma ile bina yapımı ile ilgili 2 madde yüzünden anlaşamadıklarını ifade eden Demir, “biz firma ile 2 madde yüzünden anlaşamadık. 400 bin lira ödeme yaptık iki madde yüzünden anlaşmazlığımız sürüyor.  Benim kimseye veremeyeceğim hesabım yok. Odamızın hiçbir kalemi bile hacizlik değil. Bu iddialar gerçeği yansıtmıyor.”diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?