GÜNDEM

BAYHAN, 15 YIL ARADAN SONRA YENİDEN...

2003 yılında katıldığı ses yarışması ile müzik dünyasına iddialı giriş yapan, yarışma sonrası çıkardığı 3 albüm ile sevenlerinin gönlünde taht kuran Bayhan, 15 yıl aradan sonra yeniden sahnelere döndü.

BAYHAN, 15 YIL ARADAN SONRA YENİDEN...
25-11-2019 20:33
Google News

 

SAHNELERE, BATMAN KONSERİ İLE DÖNDÜ

Farklı tarz ve yorumu ile müzik dünyasının aranan ismi olan Bayhan, Türkiye Turnesi’nin ilk durağını Batman olarak belirledi. Sahnelere, Batman’da verdiği konserle yeniden dönüş yapan Bayhan, “Batman Benim Başlangıcım” diyerek Batmanlıların gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Türkiye Turnesi kapsamında Batman’a gelen Bayhan, ilk konserini burada verdi. Batman Park Avm’de ücretsiz halk konseri veren Bayhan, Batman’ı adeta salladı. Batman’dan genç, yaşlı, çocuk, kadın ve erkeklerin hınca hınç doldurduğu konsere, Mardin, Siirt, Diyarbakır ve Şırnak’tan da yoğun katılım oldu. Batman Park Avm, Batman tarihinin en yoğun konserlerinden birine ev sahipliği yaptı.

SEVENLERİNİ COŞTURDU

Söylediği parçalarla salonu adeta sallayan Bayhan’a sevenleri de hep bir ağızdan eşlik etti. Bayhan, sevenlerinden gelen şarkı taleplerini de geri çevirmedi.

KÜRTÇE ŞARKIYLA GECEYE DAMGASINI VURDU

Bayhan, Batmane Batmane şarkısı ile sevenlerine ilk sürprizi yaptı. İzdiham gibi konserde Batmane Batmane şarkısı hep bir ağızdan okundu. Gazetemizde yayımlanan röportajında, yeni çıkaracağı albüm Kürtçe Şarkı ekleyeceğinin sinyallerini veren Bayhan, Batmanlı Hayranlarının karşısında da Kürtçe Şarkı okuyarak ikinci sürprizini yaptı. Va Disa Bu Şev adlı parçayı kendine has tarzı ile yorumlayan Bayhan, uzun süre ayakta alkışlandı.

MİNİK HAYRANI, ŞAŞIRTTI

Konser sırasında sahneye çıkan 8 yaşındaki minik hayranı Rojhat Kesen, Bayhan’ın Vurdumduymaz adlı şarkısını baştan sona ezbere okuyarak salondakileri hayrete düşürdü. Bayhan, minik hayranı ile düet yaparken, hatıra fotoğrafı çektirdi.

BATMAN BENİM BAŞLANGICIM

Sahnede Batmanlılara seslenen Bayhan “Sahnelere döndüm. Hem sahnelere dönüşümü hem Türkiye Turnemin ilk konserini Batman’da sizlerle birlikte kutluyor olmak mutluluk verici. Batman, benim başlangıcım” dedi.

TÜRKİYE TURNESİ DEVAM EDECEK

Bayhan’ın Türkiye Turnesi devam edecek. 81 ilde konserler verecek olan Bayhan, önümüzdeki aylarda sürpriz bir albüm de çıkaracak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete