GÜNDEM

BAYRAM BAKIMINIZI MUCİZE’DE YAPTIRIN…

Word Mar AVM yanı Kaya Plaza’nın 3. katında bulunan Mucize Lazer Epilasyon ve Saç Ekim Merkezi, bayrama özel dev indirimler başlattı.

BAYRAM BAKIMINIZI MUCİZE’DE YAPTIRIN…
29-08-2017 20:37
Google News

Organik ve bitkisel ürünlerin kullanıldığı Mucize, cilt bakımında kalıcı çözümler elde etme konusunda yine çok iddialı.

“LAZER VE CİLT BAKIMINDA İNDİRİM BAŞLATTIK”

Kurban Bayramına özel fiyatlarda dev indirimler uyguladıklarını söyleyen İşletme Sahibi Veysel Zilan Tüzün “Bayram nedeniyle fiyatlarımızı aşağı indirdik. Yüzde 90’a kadar sonuç alabildiğimiz 14 seans lazer epilasyon, tüm vücut + kontrol 599 TL’ye indirdik. Erkeklerde 14 seans lazer tüm vücut + kontrol 899 TL’dir. Bu paketleri alan müşterilerimize cilt bakımı hediye ediyoruz. Kampanyamız 5 Eylül’e kadar devam edecek. Randevu ya da detaylı bilgi almak isteyenler 0505 075 02 72 numaralı hattan bize ulaşabilirler” dedi.

“BİR GÜZELLİK MERKEZİNDEN FAZLASI…”

Tüzün, Mucize Lazer Epilasyon ve Saç Ekim Merkezi’nde yüz temizleme, yüz bakım, leke giderme, yüz maskesi, buhar ve akne temizleme işlemleri, saç ekim, PRP, ve daha birçok işlemi gerçekleştirdiklerini belirterek “Merkezimizde bakımın yanı sıra güneş kremi, leke giderici krem, sivilce yok etme kremi, ten rengi açma kremi ve daha birçok ürünün satışı da yapılmaktadır” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete