GÜNDEM

BBK. Yılın başarılı gazetecilerini seçiyor

Batman Basın Konseyi  Derneği (BBK), geleneksel  hale getirdiği yılın başarılı gazetecileri yarışmasının üçüncüsünü düzenliyor.

BBK. Yılın başarılı gazetecilerini seçiyor
10-11-2023 09:32
10-11-2023 09:34
BATMAN
Google News

 Batman Basın Konseyi tarafından 2 yıldır düzenlenen  yarışmanın  üçüncüsü düzenleniyor.   5 kategoride yapılacak yarışmalar için başvurular başladı. Batman Basın Konseyi'nin iki yıldır düzenlediği  ''Yılın Başarılı Gazetecileri''  yarışmasına son baş vuru tarihi 15 aralık olarak belirlendi.  Batman Basın Konseyi tarafından 3'ncüsü  düzenlenecek yarışma,  Gazetecilik Mesleğini özendirme ve Batman'da zor şartlar altına çalışan gazetecileri  motive etmek amacını taşıyor.  Batman'da gazetecilik mesleğini sürdüren basın çalışanları arasında düzenlenecek olan yarışmaya başvurular 15 Aralık 2023 tarihinde sona erecek.   Basın Konseyi'nin ödüle layık gördüğü eserlerin ödül töreni daha sonra belirlenecek birtarihte yapılacak. 

YARIŞMA ŞARTLARI  VE KATEGORİLER

Gazetecilik mesleğini özendirme yarışmasına Batman'da faaliyet gösteren basın kuruluşlarında (gazete, dergi, televizyon ve radyolarda) çalışanlar katılabilecek. Yarışmaya sunulan eserler daha önce  ödül almamış eserler olacak.  Her aday sadece bir kategoride yarışmaya katılabilecek. Eserlerin, 2023 yılında yayınlanmış şartı aranacak. Batman Basın Konseyi'nin geleneksel hale getirdiği ''Yılın Başarılı Gazetecileri'' yarışması haber, spor haberi, sayfa tasarımı, fotoğraf ve görüntülü haber olmak üzere 5 dalda düzenlenirken, Batman Basın Konseyi özel ödülü ve Juri özel ödülleri de törenle sahiplerini  bulacak. Yarışmaya giren adaylar özgeçmişleri ve yarışmaya hangi dalda katıldıkları bilgisi ile eserlerini Batman Basın Konseyi Derneği e-mail adresi (batmanbasinkonseyi@gmail.com) veya dernek  bürosuna bizzat bırakabilecek.  Yarışmaya katılan eserler dernek yönetimi tarafından oluşturulacak jüri tarafından  değerlendirmeye alacak. Yapılan değerlendirme sonucunda her kategoriden ödüle layık görülen eser sahipleri plaketle ödüllendirilecek. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete