GÜNDEM

BELEDİYE, 10 SEMTTE 62 BİN TON ASFALT DÖŞEDİ

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, kent genelinde asfalt, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmalarını eş zamanlı sürdürüyor.

BELEDİYE, 10 SEMTTE 62 BİN TON ASFALT DÖŞEDİ
01-09-2016 20:40
Google News

Çalışmalar, hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor. Birçok mahallede cadde ve sokakların bozulan yollarındaki eski asfalt, ekiplerce sökme makineleriyle sökülüp asfaltlanmaya hazır hale getirilirken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, asfalt yama, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor. Çalışmalara ilişkin bilgi veren Belediye Fen İşleri Müdürü Onur Kaya “Kilitli parke taşı ekiplerimiz Çamlıtepe, Cudi, Karşıyaka ve Hürriyet Mahallesinde kilit taşı ve kaldırım çalışmalarını sürdürürken asfalt ekibimiz ise Petrolkent ve Çamlıtepe Mahalleleri’nde çalışıyor” dedi.

95 BİN TON ASFALT, 59 BİN METRE KARE KİLİT TAŞI

Fen İşleri Ekiplerinin bugüne kadar Gültepe, Raman, Güneykent, Çamlıtepe, Belde, Tılmerç, Fatih, Seyitler, Huzur ve Çamlıca’da toplam 62 bin ton asfalt serimi yaptığını açıklayan Kaya “Ayrıca kent genelinde yapılan çalışmalarda asfalt yama ekibi tahrip edilen yolların düzenlenmesi için 33 bin ton asfalt serimi yaptı. Kilitli parke taşı ekipleri, bugüne kadar 59 bin metre kare kilitli parke taşı döşedi. SİBADAŞ’ın çalışmaları bittikten sonra çalışmalar Yeni Mahalle, Meydan, Güneykent ve Seyitler Mahallelerinde devam edecek” dedi. Yapılan çalışmalardan dolayı Batman Belediyesine teşekkür eden Bağlar Mahallesi Muhtarı Hamdin Keskin “Yaklaşık iki aydır belediyeye bağlı ekipler mahallemizde çalışmalarını sürdürüyor. 45 derece sıcaklıkta çok güzel bir iş çıkardılar” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete