GÜNDEM

BELEDİYE, 26 BRANŞTA NELER YAPTIĞINI ANLATTI

SPOR KLASMANI

BELEDİYE, 26 BRANŞTA NELER YAPTIĞINI ANLATTI
07-03-2019 16:26
Google News

Batman Belediyesi, 1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde gerçekleştirilen spor faaliyetlerini, TP Kristal Park’ta düzenlenen akşam yemeğinde anlattı. Gecede, Batman Belediyesi Spor Kompleksinde 26 branşta eğitim gören ve kimi branşlarda Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları elde eden sporcular da tanıtıldı.


İL PROTOKOLÜ EKSİKSİZ KATILDI


Programa Vali Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, 1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, antrenör ve sporcular katıldı.
 

“BATMANLI ÇOCUKLAR ZEKİ VE ÇALIŞKAN”

Gecede konuşan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy “2016'nın Eylül Ayından bugüne kadar Batmanlı Gençler, spor dallarında büyük başarılar elde etti. Bu başarı iyi çalışma, iyi organize olma, iyi niyet ve hizmet odaklı çalışma sonucunda olmuştur. Batmanlı çocukların, Avrupa'da, ülkemizi büyük başarılarla temsil etmeye devam edeceklerine ve bunu hak ettiklerine inanıyorum” dedi.
 

“GURUR DUYUYORUZ”

Belediye Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin ise belediyenin sportif faaliyetlerini anlatarak, Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları elde ettiklerini ve bununla gurur duyduklarını açıkladı.
 

VEKİL ÖZDEMİR’DEN AKSOY’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER


Yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu, kısa süre içerisinde Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibinin çok iş başardığını belirten AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ise bunun ilimiz adına gurur kaynağı olduğunu belirtti. Yapılan konuşmalardan sonra 26 branşta faaliyet gösteren antrenör ve sporcular tek tek tanıtıldı, Milli Takım’a girmeyi başaran sporcuların hayatından kesitler anlatıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete