GÜNDEM

BELEDİYE ANKETİ ŞAŞIRTTI

Reel Araştırma & Danışmanlık Şirketi, Batman Belediyesi Hizmet Kalitesi ve Memnuniyet Araştırması’nın sonuçlarını, kamuoyu ile paylaştı.

BELEDİYE ANKETİ ŞAŞIRTTI
19-07-2017 20:11
Google News

44 MAHALLEDE 1500 HANE GEZİLDİ

Belediyenin hizmetlerini ve vatandaşın memnuniyetini tespit etmeye yönelik yürütülen araştırma, 2017 yılının 15 Nisan–10 Haziran tarihleri arasında 44 mahalle ve 1500 Hanede gerçekleştirildi. Ankete katılanlara, yol yapım ve onarım, sokak, cadde ve bulvarların temizliği, parklar, yeşil alanlar, çocuk oyun ve piknik alanları, toplu taşıma araçları, su ve kanalizasyon, taziye evleri ve diğer verilen hizmetler soruldu.

HİZMETLERDEN MEMNUN OLAN KESİM YÜZDE 27

Batman Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun musunuz?” sorusuna, örneklem grubunun % 47’si memnun değilim, % 27’si memnunum, % 24’ü kısmen memnunum, % 2’si ise cevap yok yanıtı verdi.

YÜZDE 81’i KANALİZASYON HİZMETLERİNDEN MEMNUN DEĞİL

“Belediyenin Su ve Kanalizasyon Hizmetleri yeterli midir?” sorusuna, örneklem grubunun % 81’i hayır derken, % 19’u evet cevabını verdi.

PARK ÇALIŞMALARDAN MEMNUN OLAN KESİM YÜZDE 47

“Batman Belediyesi’nin parklar, yeşil alanlar, çocuk oyun ve piknik alanları hizmetleri yeterli midir?” sorusuna, örneklem grubunun % 53’ü hayır derken, % 47’si evet yanıtını verdi.

EN FAZLA MEMNUNİYET TEMİZLİK HİZMETLERİNDE

“Batman Belediyesi’nin Sokak, cadde ve bulvarların temizliği hizmetleri yeterli midir ?” sorusuna, örneklem grubunun % 58’i Evet derken, % 42’i Hayır yanıtı verdi. Anket raporu, Reel Araştırma & Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Recep Doğmuş tarafından açıklandı. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?