SPOR

BELEDİYE, BAHÇELİEVLERSPOR’U ALDI

Batman Belediyesi, spor alanında yeni bir kulüp kurmak yerine 1. amatörde mücadele eden Bahçelievlerspor’u devir aldı.

BELEDİYE, BAHÇELİEVLERSPOR’U ALDI
28-08-2019 18:50
Google News

 

31 Mart Seçimlerinden sonra göreve gelen Eş Başkanlar Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile 1955 Batman Belediyespor’u borçlarından dolayı almayacaklarını açıklamıştı. Yapılan görüşmeler neticesinde 613 bin lira borcu olan 1955 Belediyespor’u devralmak yerine yeni bir kulüp kurma yoluna giden Eş Başkanlar, yaptığı görüşmeler sonrası Batman 1. Amatör Liginde mücadele eden Bahçelievlerspor’u devir alarak spor alanındaki sıkıntıyı çözdü. 
DEVİR İŞLEMLERİ BAŞLADI
Belediye Spor Müdürlüğü Yetkilisi Yusuf Gönül, gazetemize yaptığı açıklamada, “1955 Beledilyespor’u devir alma konusunda çok görüşmeler oldu. Borç miktarları sürekli değiştiği için Belediye Yönetimi 1955 Beledilespor’a almakta tereddüt yaşadı. Biz Belediye Spor Birimi olarak yeni bir kulüp kurma veya bir kulübü devir alma yoluna gittik. Başta Batmanspor olmak üzere, Karşıyakaspor ve birçok takım başkanları ile görüşmeler yaptık. Son olarak Batman Bahçelievlerspor ile prensipte anlaştık ve devir işlemlerine başladı. Önümüzdeki hafta işlemler biter ve resmen Bahçevilevlerspor Kulübü, Batman Belediyesinin bünyesine girer” dedi.
İSİM ARAYIŞI
Bahcelievlerspor Kulübünün Batman Belediyesi bünyesine girmesi ile isim arayışına girildiğini belirten Gönül, “İnternet sitemizde isim için anket yaptırıyoruz. Hafta sonunda belediye yönetimi olarak yapılan anketi sonlandıracağız. İsim konusunda kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete