GÜNDEM

BELEDİYE’DEN AKILLI KENT SEMİNERİ...

BELEDİYE’DEN AKILLI KENT SEMİNERİ...

BELEDİYE’DEN AKILLI KENT SEMİNERİ...
11-02-2015 20:46
Google News

Batman Belediyesi verimli, etkin, kalıcı ve kaliteli bir hizmet anlayışını çalışmalarında hakim kılmak için bir süreden bu yana sürdürdüğü eğitim odaklı çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ile ilgili işlerin daha hızlı gerçekleşmesi amacıyla düzenlenen “Akıllı Kent Otomasyon Sistemi” konulu seminere SAMPAŞ Satış Bölge Yöneticisi Bahadır Süha Can, Şirketin İcra Kurulu Üyesi Ali Demir Alpgönlü ve teknoloji yöneticisi Emre Gürbüz katıldı. Mobil ruhsat denetleme, mobil kabahatler, mobil tahsilât, mobil numarataş, mobil sosyal yardım, mobil anket, mobil iş emri gibi başlıkları kapsayan sunumun ardından seminer soru-cevap şeklinde devam etti.

AMACIMIZ, VATANDAŞIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRMAK

Etkinliğe ilişkin bilgi veren Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel “Akıllı Kent Otomasyon Sistemi ile amacımız belediye hizmetlerini daha hızlı ve ihtiyacı karşılayacak şekilde paylaşmak, yaptığımız hizmetleri otomasyon sistemiyle şeffaf hale getirmek, yurttaşlarımızın belediyedeki işlerini daha sağlıklı bir şekilde takip etmelerini sağlamak ve onların bu süreçte işini kolaylaştırmaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Mayıs 2024 e-gazete