GÜNDEM

BELEDİYE’DEN “DOĞALGAZ ABONELİĞİNİZİ YAPIN” ÇAĞRISI

Batman Belediyesi Eşbaşkan Vekili Hürriyet Kaytar, Yeni Mahalle, Raman, Sağlık ve Meydan Mahallelerinde inceleme yaptı.

BELEDİYE’DEN “DOĞALGAZ ABONELİĞİNİZİ YAPIN” ÇAĞRISI
29-08-2016 20:59
Google News

Siirt-Batman Doğalgaz Şirketi (SİBADAŞ) ile Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarından kaynaklı ortaya çıkan sıkıntıları inceleyen Kaytar, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“DOĞALGAZ ABONELİKLERİ BİTİNCE BU MAHALLELERDE ÇALIŞACAĞIZ”

Kentin 4 mahallesinde doğalgaz çalışmalarından dolayı alt yapı çalışmalarına başlayamadıklarını dile getiren Kaytar “Son bir yıldır bu dört mahallemizde altyapı sorunları yaşanıyor. Aslında kısa sürede çözülecek sıkıntılar olmasına rağmen burada öncelikle giderilmesi gereken bir SİBADAŞ aboneliği sorunu var. Abonelik başvurusu olmadığı için SİBADAŞ, doğalgaz hattını çekemiyor, SİBADAŞ doğalgaz hattını çekemediği için biz de asfalt serim, yol yapım, asfaltlama, kaldırım, kilit parke taşı döşeme ve içme suyu ile kanalizasyon hatlarını yenileme çalışmalarını yapamıyoruz. Doğalgaz hattı çekilmeden önce bu mahallelerde çalışırsak, doğalgaz döşendiği zaman yine yollar bozulup eski haline dönecek” dedi.

ABONELİK İŞLEMLERİ BİR AN ÖNCE YAPILMALI

Doğalgaz aboneliklerinin yapılması konusunda vatandaşlara seslenen Kaytar “Yurttaşlarımız bu konuda duyarlılık göstermeli ve bir an önce abonelik işlemlerini tamamlamalıdır. Halk abonelik talebinde bulunup hatlarını çekerse biz de bir an önce çalışmalarımıza başlayacağız.  Çalışmaları başlatmak için biz hazır durumdayız. SİBADAŞ’ın çalışmaları tamamlanınca ekiplerimiz Yeni Mahalle, Raman Mahallesi, Sağlık Mahallesi ve Meydan Mahallesi’ne yönelecek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete