GÜNDEM

BELEDİYE’DEN PETROL –İŞ’E TAM DESTEK!...

BELEDİYE’DEN PETROL –İŞ’E TAM DESTEK!...

BELEDİYE’DEN PETROL –İŞ’E TAM DESTEK!...
16-12-2014 19:18
Google News

Belediye Eşbaşkanı Gülistan Akel, Eşbaşkan Yardımcıları Nasır Taş, Semra Güneş, Aziz Aksin ve İdris Ekmen ile birlikte Petrol İş Şubesini ziyaret etti.

Sendika Başkanı Mustafa Tekik ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Eşbaşkan Akel ve yardımcıları, seçimden bu yana hem 5 yıllık stratejik plan çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulunmak hem de sivil toplum örgütlerinin öneri ve çalışmalarını yakından takip etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

GELİŞMELER KAYGI VERİCİ

Eşbaşkan Akel “Petrol İş’in son dönemde karşılaştığı sorunları yakından takip ediyoruz. AKP hükümeti sivil toplum örgütlerine olduğu gibi tüm eski köklü kuruluşlarına özelleştirme üzerinden kısa vadede kar amaçlı bir anlayış ve stratejiyle yaklaşıyor. Batman’da son dönemlerde yaşananlara bu çerçeveden bakıyoruz. Batman’ın taşıdığı işçi potansiyeli de göz önünde bulundurduğumuzda AKP hükümetinin özelleştirme çerçevesinde yürürlüğe koyduğu politika ve attığı adımları kaygı verici olarak değerlendiriyoruz” dedi.

HALKIN KAYNAKLARI HALKA İADE EDİLMELİ

Akel’den sonra sözü alan Tekik de özelleştirme politikası konusunda “TPAO ile ilgili de enerji Bakanının önüne koyduğu bir hedef var, tüm sivil kuruluşları tasfiye etmek. Enerji kuruluşları özellikle karlı olanları TPAO, TEAŞ, BOTAŞ gibi kurumları özelleştirerek ve yandaşlarına peşkeş çekmek, bu kuruluşların rengini değiştirmek ve yeşil sermayeyi daha fazla palazlandırmaya yönelik girişimleri var. Biz bu politikalara karşı sonuna kadar direneceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete