GÜNDEM

BELEDİYE’DEN SEVİNDİRİCİ YANIT;

Batman Belediyesi, down sendromlu kardeşi Doğan’ı kaybeden Abla Çınar Yılmaz’ın acısına ortak oldu, kardeşinin adını yaşatmak isteyen Yılmaz’a “Gerekeni yapacağız” yanıtını verdi.

BELEDİYE’DEN SEVİNDİRİCİ YANIT;
01-08-2018 19:49
Google News

 

“GEREKLİ UĞRAŞI VERECEĞİM”

Bir kurumda sekreterlik yapan ve down sendromlu kardeşini kaybettikten sonra Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan’a mektup yollayarak, kardeşinin adının yaşatılması için Batman’da kamuoyu oluşturulmasını isteyen Abla Çınar Yılmaz, Batman Belediyesinden gelen haberle mutlu oldu. Batman Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, Çınar Yılmaz ile görüştü. 13 yaşındayken geçtiğimiz hafta vefat eden down sendromlu Doğan Yılmaz’ın adını Batman’da yaşatmak için uğraş vereceklerini belirten Aydın, konuyu Belediye Meclisinde ele alacaklarını ifade etti.

“ÇOK MUTLUYUM”

Çınar Yılmaz “Kardeşim Doğan’ı hayatta tutmak için çok mücadele verdik. Çevresine pozitif enerji yayan kardeşimi, 13 yaşındayken kaybettik. Adının yaşatılması, en büyük isteğim. Sonsöz Gazetesinde bu talebim çıktıktan sonra Batman Belediyesi tarafından arandım. Gerekenin yapılacağı söylendi. Çok mutluyum. Batman Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy ve Başkan Yardımcısı Sabri Aydın’a teşekkür ediyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete