GÜNDEM

BELEDİYE, FİLM İZLETİP SÖYLEŞİ SUNACAK

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sinema akademisi çerçevesinde yönetmen ve oyuncu katılımlı film gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştiriyor.

BELEDİYE, FİLM İZLETİP SÖYLEŞİ SUNACAK
18-09-2020 17:14
Google News

 

Etkinlikte Karınca, Kapan ve Kelebekler Sonsuza Uçar filmlerinin gösterimi yapılacak. Birbirinden değerli konukların ağırlanacağı söyleşi programında ise Yönetmen Nazif Tunç, Yönetmen Seyit Çolak ve Yönetmen Mesut Uçakan ile oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu ve oyuncu Ali Nuri Öztürk deneyimlerini sanatseverlerle paylaşacak. 

PROGRAM ŞÖYLE:
Program kapsamında düh Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda TRT’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi başrol oyuncusu, oyuncu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu ile söyleşi gerçekleştirildi.
Bugün (Cumartesi) saat 20.00’da Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda Oyuncu Ali Nuri Öztürk ile söyleşi gerçekleştirilecek.
20 Eylül Pazar Günü saat 20.00’da Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda Karınca adlı sinema filminin gösterimi yapılacak. Film gösterimi sonrasında Yönetmen Nazif Tunç ile söyleşi gerçekleştirilecek.
22 Eylül Salı Günü saat 20.00’da Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda Kapan adlı sinema filminin gösterimi yapılacak. Film gösterimi sonrasında Yönetmen Seyit Çolak ile söyleşi gerçekleştirilecek.
24 Eylül Perşembe Günü saat 20.00’da Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda Kelebekler Sonsuza Uçar adlı sinema filminin gösterimi yapılacak. Film gösterimi sonrasında Reis Bey, Ölümsüz Karanfiller ve İskilipli Atıf Hoca gibi birçok önemli sinema filminin yapımcısı, Yapımcı ve Yönetmen Mesut Uçakan ile söyleşi gerçekleştirilecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete