GÜNDEM

BELEDİYE, KAMUOYUNA BRİFİNG VERDİ

Batman Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, kültür ve spor yatırımları hakkında kamuoyuna brifing verdi.

BELEDİYE, KAMUOYUNA BRİFİNG VERDİ
29-10-2017 23:50
Google News

Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda, belediyenin sportif hizmetleri ve projeleriyle ilgili bilgi veren Şahin “50 dekarlık alana kuracağımız Spor Köyü’nde çim saha, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, atletizm pisti, antrenman sahaları ve kapalı spor salonları olacak. Göreve geldiğimizde Belediyenin bünyesinde hiçbir spor branşı bulunmazken Ekim 2017 itibariyle 18 spor branşta faaliyetler başladı” dedi.

“SOSYAL PROJELERLE YAŞAMIN HER ALANINA DÂHİL OLDUK”

Belediyenin sosyal faaliyetleri kapsamında önemli hizmetler verdiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Şahin “Taziyelerde 103 Bin 675 kişilik yemek dağıtılırken, her gün 25 anaokulunda 2150 öğrenciye kahvaltı dağıtıyoruz. Yangın mağdurları ve dar gelirlilere ramazan kolisi, öğrencilere spor malzemesi, TEOG’da başarılı öğrencilere bisiklet, okula yeni başlayan 11 Bin ilkokul 1. sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi, 1300 sporcu ve kursiyere spor malzemesi, öğrenci gezileri projesi, mesleki kurslar, hoş geldin bebek projesi, Çorba İkram Çeşmesi ve Hayvan Ambulansı gibi projelerde yer alıyoruz” dedi.

“KÜLTÜREL HİZMETLERİN ADRESİYİZ”

Şahin, kültürel faaliyetlere ilişkin de “Şiir, resim ve kompozisyon yarışması, Türk Halk Müziği Korosu Konseri, Gençlik Festivali Türk Halk Müziği Konseri, çocuklara yönelik sahnelenen tiyatro oyunları, trio dinletisi, spor söyleşisi, MANGA, Emre Sertkaya ve Kültür Bakanlığı Ses Sanatçısı Eda Karaytuğ Konserleri, Ramazan Etkinlikleri ve daha birçok etkinlikle hizmette olduk” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete