GÜNDEM

“BELEDİYE, PROJE VE HİZMETLERİMİZİ SAHİPLENİYOR” İDDİASI!

HDP ve DBP İl Teşkilatları ile KJA Batman Temsilciliği tarafından kayyum uygulamasına karşı kitlesel basın açıklaması düzenlendi.

“BELEDİYE, PROJE VE HİZMETLERİMİZİ SAHİPLENİYOR” İDDİASI!
26-09-2016 21:22
Google News

Gülistan Caddesi’nde düzenlenen kitlesel açıklamaya, Batman Milletvekilleri Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Mehmet Ali Aslan,  HDP İl Eş Başkanı İkram İrgi, görevden uzaklaştırılan İlçe Belediye Başkanları ve Yardımcıları katıldı.

PROJE VE HİZMETLERDEN ÖRNEKLER VERDİLER

Kayyum atamasının gerçekleştirildiği Batman Belediyesinde, kendi proje ve hizmetlerinin, atanmış belediye başkanları tarafından sahiplenildiğini açıklayan partililer “Yıllarca büyük emeklerle, halkla ortaklaştırdığımız projelerimizi, kendilerininmiş gibi göstermeye başladılar. Esentepe projemiz, tüm engellere rağmen hayata geçirilmiş, halka nefes aldıracak bir mesire alanına dönüştürülmekteydi. Bu projemizi, kendi projeleriymiş gibi yansıtıyorlar. 2016 yılı kilitli parke taşı döşeme ve asfalt çalışmalarımızı Kasım ayına kadar tamamlama hedefimizi, kendi hedefleriymiş gibi açıklıyorlar. Kente 17 park kazandırma çalışmamız, ihale aşamasındayken, şu anda kendi projeleri olarak gösteriyorlar. 8 aydır borcumuz olmamasına rağmen 18 otobüs alımı için İller Bankasına yaptığımız kredi başvurusu sonuçlandırılmamıştı. Şu anda kendileri, yeni otobüsler alınacağını açıklıyor. İluh Deresi Islah Projesine kredi ve finansman desteği vermezken, şu anda aynı projeyi hayata geçireceklerini belirtiyorlar” dedi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete