GÜNDEM

BELEDİYE SAĞLIK MERKEZİNDEN SAĞLIKLI YAŞAM STANDI

Batman Belediyesi Sağlık Merkezi açtığı stantta, 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle Batman’da sağlıklı yaşam ve yürüyüşün önemine dikkat çeken, bilgilendirme çalışmaları yürüttü.

BELEDİYE SAĞLIK MERKEZİNDEN SAĞLIKLI YAŞAM STANDI
04-10-2017 22:00
Google News

Günümüzde hareketsiz yaşam tarzının giderek yaygınlaştığına dikkat çeken belediye sağlık merkezi yetkilileri, hareketsiz bir yaşamın obezite, kalp-damar hastalıkları, hipertansiyon, diyabet, osteoporoz gibi kronik hastalıkların görülme sıklığını artıran önemli nedenlerden biri olduğunu hatırlattı.

Belediye Sağlık Merkezince bugün Batman Atatürk Parkında açılan stantta, hazırlanan sağlıklı yaşam broşürleri dağıtıldı. Broşür dağıtımının yanı sıra Belediye Sağlık Merkezi doktoru ve beslenme - diyet uzmanın da katılımıyla vatandaşlarla birebir yapılan görüşmede sağlıklı yaşamla ilgili bilgiler paylaşıldı.

Vatandaşların kent yaşamını kolaylaştırıcı her türlü hizmeti sunmaya çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, sağlıklı yaşamın kıymetini hatırlatarak, vatandaşlara doğru beslenme alışkanlığını kazanmaları ve günde en az 10 bin adım yürüyüş yapmaları tavsiyesinde bulundu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete