YAŞAM

Belediye uyarı yaptı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşa kesintisiz su temini ve altyapıda sorun yaşanmaması için çalışıyor.

Belediye uyarı yaptı
24-06-2023 01:01
23-06-2023 16:42
Google News

Diyarbakır  Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı tatili boyunca şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için 7/24 esasıyla görev yapmaya devam ediyor.

Vatandaşların mağdur olmaması, içme suyu ve atık su tesislerinde oluşabilecek her türlü arızaya karşı önlemlerini alan DİSKİ ekipleri, olası sorun ve sıkıntılara anında müdahale için hazır bekliyor.

Bayram tatili süresince yaşanabilecek herhangi bir olumsuz duruma karşı vatandaşlar, şikâyetlerini Alo 153 Çağrı Merkezi bildirebilecek.

SU İSRAFI VE KURBAN ATIKLARI UYARISI

Kurban kesim ve satış yerlerinde olası rögar tıkanmalarının önüne geçmek için alanlarda vidanjör bulunduracak DİSKİ, su tesisatlarını gözden geçirecek.

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların su sıkıntısı çekmemesi ve mağdur olmaması için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini söyledi.

Kurban atıklarının kanalizasyon ve dere yatağı gibi yerlere atılmaması, belediyelerin gösterdiği alanlara bırakılması konusuna dikkat çeken Tutşi, vatandaşlara suyu tasarruflu kullanmaları çağrısında bulundu. (Diyarbakır B.Ş. Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete