GÜNDEM

BELEDİYE VE İŞ KUR’DAN ORTAK PROJE

Batman Belediyesi, Sodes Projesi kapsamında İş Kur’la ortaklaştı.

BELEDİYE VE İŞ KUR’DAN ORTAK PROJE
30-08-2018 21:48
Google News

 

4 ALANDA KURS AÇILACAK

Batman Belediyesi ve İş Kur’un öncülüğünde, işsizliği azaltmak ve nitelikli gençliği canlandırma amacı ile hazırlanan projelerin duyurusu, iki kurumun web adresi üzerinden yapıldı. Ortak proje ise, yaşlı ve hasta bakım elemanı, çağrı merkezi operatörü, iş makineleri elektrik-elektronik bakım onarımcısı, iş makineleri motor ve aktarma oranları bakım ve onarımcısı alanlarında 4 kurs açılacak.

KURSLARA ALIM, MÜLAKATLA

Kurslara alımlar, mülakat yolu ile yapılacak. Belediyenin 4 alanda açacağı kurslara katılmak isteyenler, bu gün 10.00–17.00 saatleri arasında İş Kur İl Binası’nda mülakata alınacak.

“ASLİ GÖREVİMİZ”

İş Kur’dan yapılan açıklamada “Batman Belediyesi’nce, SODES kapsamında açılacak 4 meslek edindirme kursu için İl Müdürlüğümüzün iş arayan portföyünün geniş olması 30 İş ve Meslek Danışmanımızın iş arayanlarla direk iletişiminin olması sebebiyle, kursların amacına ulaşması ve uygun kişilerin seçilebilmesi için işbirliği yapılması kararlaştırıldı. Danışmanlarımız, kurumumuza başvuran kişileri, bu kurslar hakkında bilgilendirmiş ve mülakata davet etmiş, ilan panomuz ve sosyal medyada bilgilendirme yapılmış, aynı meslekteki iş arayan kişilere SMS gönderilerek mülakat daveti yapılmıştır” denildi. (Yusuf Kavak)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete