GÜNDEM

BELEDİYEDE DIŞA BAĞIMLILIK SONA ERİYOR

Teknik kapasitesini ve araç donanımını geliştirmek için çalışmalarını hızlandıran Batman Belediyesi, araç filosunu kendi öz kaynaklarıyla aldığı 3 adet mini kepçe iş makinesiyle büyütmeye devam ediyor.

BELEDİYEDE DIŞA BAĞIMLILIK SONA ERİYOR
22-06-2015 20:12
Google News

Yeni alınan araçlar, Belediye Makine İkmal Müdürlüğü’nde Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel ile Belediye Eş Başkan Yardımcısı M. Ali Nasıroğlu tarafından basına tanıtıldı. Özdemir ve Akel, Belediyenin öz kaynaklarıyla alınan 3 aracın, kiralık araç devrini kapatma hedeflerinin bir parçası olduğunu söyledi.

GELECEK AY 22 OTOBÜS SATIN ALINACAK

Son dört ayda satın alınan araçlarla ilgili bilgi veren Özdemir ve Akel, önümüzdeki ay toplu taşımada kullanılmak üzere 22 adet otobüs, 2 adet cenaze yıkama ve taşıma aracı,1 adet ambulans kurtarma aracı, 1 adet kepçe ve 1 adet vinç aracını filosuna katacaklarını belirtti.

ARAÇ KİRALAMA DÖNEMİ BİTİYOR

Yeni alınan araçları basına tanıtan Eş Başkanlar Özdemir ve Akel “Burada hedef, Belediyenin kendi kendine yetebilecek bir araç ve teknik donanıma kavuşması, belediyede dışarıdan araç kiralama devrine son vermektir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete