GÜNDEM

Belediyede görev dağılımı...

Batman Belediyesi Başkan Yardımcılıkları görevleri için yeni görev dağılımı yapıldı.

Belediyede görev dağılımı...
14-09-2022 14:00
14-09-2022 14:02
BATMAN
Google News

Belediye Başkan Yardımcılıklarında yapılan değişikliklerden sonra belediyede yeni görev dağılımı yapıldı.

VALİ YARDIMCISININ GÖREV ALANLARI BELLİ

Adnan Yörük’ün yerine atanan Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, İşletme İştirakler Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü için görevlendirildi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM YİNE MUZAFFER ÖZKAN’DA

Yapılan görev dağılımına göre, İklim Değişiklik ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Etüt Proje Müdürlüğü, Su ve kanalizasyon Müdürlüğü, Veteriner Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü Birimleri Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan’ın sorumluluk alanında olacak.

FEVZİ BAKIR VE METİN GÜRBÜZ’ÜN SORUMLULUK ALANLARI ŞÖYLE:

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Bakır, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık işleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü, Mali İşler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bakacak. Yapılan görevlendirmeye göre, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Konukevi Müdürlüğü’nden sorumlu olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete