GÜNDEM

BELEDİYEDEN ÜNİVERSİTEYE İKİ JEST

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nde yapılması planlanan parkın yapımını üstlenerek üniversiteye hibe edeceklerinin müjdesini verdi.

BELEDİYEDEN ÜNİVERSİTEYE İKİ JEST
16-11-2021 14:37
16-11-2021 14:39
BATMAN
Google News

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nde parkın yapılacağı alanı inceleyen Vali Şahin “Üniversitemize hediye park yapacağız. 7 bin metrekarelik alanda yapacağımız parkta öğrencilerimizin hem bisiklet sürebileceği hem yürüyüş, koşu gibi sporları yapabileceği hem de outdoorsporlarını yapılabileceği, spor aletlerinin de içinde olacağı bir rekreasyon alanı üretip Batman Üniversitesi Öğrencilerine hediye edeceğiz. Üniversitemizin çok sayıda etkinliği hem öğrencilerimizi akademik anlamda geliştiren hem de üniversitemizi fiziksel anlamda geliştiren faaliyetlerinden dolayı rektörümüze teşekkür ediyorum” dedi.

ÜNİVERSİTE YOLUNUN PEYZAJI İÇİN İL ÖZEL İDARE DEVREYE GİRDİ

Üniversite Caddesi ile ilgili konuşan Vali Şahin “Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü ile şehir merkezi arasındaki yolda bütün refüjü ve o refüj içerisindeki ağaçlarımızı, kaldırımlarımızı tamamen elden geçireceğiz. İl Özel İdaresi şu anda buna hazırlık yapıyor. Ağaçların bakım ve budamalarını yapacağız, kaldırımları düzenleyeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete