EĞİTİM

BELEDİYENİN BESLENME VE DİYET POLİKLİNİĞİ HİZMETTE

Batman Belediyesi Sağlık Merkezi’nde, Sağlıklı Beslenme ve Diyet Polikliniği hizmet vermeye başladı.

BELEDİYENİN BESLENME VE DİYET POLİKLİNİĞİ HİZMETTE
02-02-2017 20:01
Google News

Poliklinik, haftanın 5 günü kişiye özel beslenme programları, seanslarla hedeflenen kiloya ulaşma, doğru menü oluşturma ve hayat boyu doğru beslenme alışkanlığı kazandırma hedefi ile ücretsiz olarak hizmet verecek.

POLİKİNLİK ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Polikliniğine ilişkin açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, toplumun 3’te 1’inin obez olduğuna dikkat çekerek “Beslenmeden kaynaklı problemler kişinin sağlıklı hayat sürmesini engelleyip birçok hastalığın tetikleyicisi olmaktadır. Bu nedenle önemli olan sadece zayıf veya kilolu olmak değil, önemli olan sağlıklı beslenmektir. Vatandaşlarımız, Belediye Sağlık Merkezi’nde hizmete açtığımız bu poliklinikten tamamen ücretsiz olarak faydalanabilecek” dedi.

“DİSİPLİNLİ VE PROFESYONEL BİR YOL İZLEMEKTEYİZ”

 

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Polikliniğinde göreve başlayan Diyetisyen Nadide Ucuz “Klinikte bulunan segmental vücut analiz tartısı ile toplam vücut ağırlığı, beden kitle indeksi, vücut yağ oranı, bel ve kalça oranı, bazal metabolizma hızı bilgileri, ideal kilo, obezite derecesi, toplam sıvı miktarı, kolların, bacakların ve gövdenin yağ oranı, yağsız kütle ve kas ağırlığını analiz edeceğiz.

Polikliniğimizde, bireysel beslenme danışmanlığı, sağlıklı kilo yönetimi programı, sağlıklı kilo alma programı, sağlıklı kilo verme yönetimi programı, çocukluk çağı beslenmesi, ergen dönemi beslenmesi, hastalıklarda tıbbi beslenme tedavisi, sporcu beslenmesi, gebelik dönemi beslenmesi, emziklilik dönemi beslenmesi, gebelik sonrası kilo verme programı, menopoz döneminde özel beslenme, yaşlılık dönemi beslenmesi, ramazanda beslenme hizmetleri verilmektedir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete