GÜNDEM

“BELEDİYENİN PARASINI TİTREYEREK KULLANIYORUZ”

Batman Valisi ve Batman Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Pazaryeri Mahallesi’nde halk toplantısı gerçekleştirdi. Vali Şahin “Belediyenin parasını titreyerek harcıyoruz. Bu parayı çar çur etme lüksümüz yok” dedi.

“BELEDİYENİN PARASINI TİTREYEREK KULLANIYORUZ”
07-12-2020 19:45
Google News

 

GÖREVE GELDİĞİMİZDEN BERİ HİZMET EDİYORUZ
Vali Şahin “Neler yaptığımızı anlatmak için buraya gelmiyoruz. Sizlerin bize söyleyecekleri neler var onları öğrenmeye geliyoruz. Sizler söylüyorsunuz biler not alıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Pazaryeri Mahallesine hakkettiği değeri vermeye çalıştık. Asfalt konusunda elimizden geleni yaptık. Batman'a aldığımız  asfaltın 10’da 1'ini Pazaryeri Mahallesine serdik. Bunu da devam ettireceğiz" dedi.

MUHTAR, MAHALLENİN TALEPLERİNİ ANLATTI
Pazaryeri Mahallesi Muhtarı Hamdin Keskin, mahallesinin eksiklerini iletirken, Vali Şahin kurum müdürlerine talimat verdi. Mahallenin altyapı, internet, elektrik ve lise taleplerine ilişkin konuşan Vali Şahin, "Bize arsa bulun Mili Eğitim Bakanlığının 2021 programına mahallenin lise projesini onaylatırız. Yeter ki bize arsa bulun. Mahallenizin parke taşlarını yapacağız. Kentin tamamında altyapı sorunu var. Kanalizasyon hattı yapmışlar, yağmur suyu hattına ilave etmişler, karma karışık, kirli bir sistem var şimdi. 50 Milyon Euro’luk ciddi bir projeden bahsediyoruz. Bunu yapacağız şimdi. Biz sizin paranızı kullanıyoruz. Belediyenin parasını titreyerek harcıyoruz. Çar çur etme lüksümüz yok” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete