SPOR

BELEDİYESPOR, 1. LİG’E KİTLENDİ

Hentbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda namağlup durumda bulunan 1955 Batman Belediyespor, serisini sürdürerek Erkekler 1. Lig’e yükselmeyi amaçlıyor.

BELEDİYESPOR, 1. LİG’E KİTLENDİ
24-05-2021 10:52
BATMAN
Google News

 

Batman Valisi ve Batman Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin'in kulübe sağladığı destek, özellikle hentbol branşında meyvelerini vermeye başladı. Daha önce destek bulunamadığı için dağılan ancak daha sonra Batman Belediyesine görevlendirme yapılmasıyla yeniden toparlanan 1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı, başarılı bir performans yakaladı.

Bir yıl içerisinde amatör ligden 2. Lig'e yükselen 1955 Batman Belediyespor, 1. Lig'e çıkma hedefiyle mücadelesini sürdürüyor.

ÇALIŞMALARIN EN GÜZEL NETİCESİNİ HENTBOLDA GÖRDÜK

Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürü ve 1955 Batman Belediyespor Kulübü Başkanı Burak Eren, 18 branşta faaliyet gösterdiklerini belirtirken “Takım, altyapıdan yetişen Batmanlı Gençlerden oluşuyor. Amatör ligden 2. Lig'e yükselen takımın 1. Lig'e çıkması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

MİLİ TAKIMA SPORCU YETİŞTİRMEK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ

Takım Antrenörü Nilgün Atar, bölgesel ligde namağlup olarak 2. Lig'e yükseldiklerini, üç etapta oynanacak 2. Lig maçlarının ilk iki etabında da namağlup seriyi sürdürdüklerini belirtti.

Üçüncü etabı da lider tamamlayıp, 1. Lig'e şampiyon olarak yükselmek istediklerini ifade eden Atar “Bize şans verdiği için Sayın Vali'mize çok teşekkür ederiz. Alt yapımız çok güçlü. Bize destek verildiği zaman sadece Batmanlı sporcularla bir yere gelebileceğimizi herkese göstermek istiyoruz. Desteklerini esirgemedikleri müddetçe buradan mili takıma sporcu yetiştirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete