SPOR

BELEDİYESPOR SERİYİ BOZMADI

Sezona iddialı başlayan 1955 Batman Belediyespor Erkek Futbol Takımı, çıktığı üçüncü maçında rakibi Sağlık Spor’u 1–0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

BELEDİYESPOR SERİYİ BOZMADI
11-11-2015 17:59
Google News

İlk iki maçında sahadan galibiyetle ayrılan 1955 Batman Belediyespor Erkek Futbol Takımı, ligin 3. haftasında karşılaştığı Sağlık Spor’u 1–0 mağlup ederek ligin üçüncü haftasında da yenilmezlik unvanını korudu. 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir ve Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Nasır Taş da izledi.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Hakemin başlama düdüğüyle birlikte her iki takımın da kontrollü başladığı maçın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya daha arzulu başlayan taraf, Batman Belediyespor oldu. Üst üste ataklarla rakibini kendi yarı sahasına hapseden Batman Belediyespor, aradığı golü son dakikalarda buldu. Sahadan 1–0 üstünlükle ayrılan Batman Belediyespor, böylece ligin üçüncü maçını da firesiz atlatmayı başardı. Maç sonrasında sahaya inen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir ve Eşbaşkan Yardımcısı Nasır Taş, iki takımın oyuncularını kutladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete