SPOR

BELEDİYESPOR’UN AKIBETİ MERAK KONUSU?

2,5 yıllık süreden sonra yeniden HDP yönetimine geçen Batman Belediyesi’nde, 18 branş, 7 Bin 500 sporcu ve 52 antrenörün bulunduğu 1955 Belediyespor’un akıbeti, merak konusu oldu.

BELEDİYESPOR’UN AKIBETİ MERAK KONUSU?
11-04-2019 20:33
Google News

 

1.2. VE 3. LİG’DE TAKIMLAR VAR

2.5 yıl önce Batman Belediyesi bünyesine giren 1955 Belediyespor’un Kulüp Başkanlığına, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Doç Dr. H. Murat Şahin getirilmişti. 18 branşta takımlar, 1. lig. 2. lig ve 3. lig’de faaliyetlerini sürdürüyordu. Hentbol Takımı ve Masa Tenisi Takımı Süper Lig’de mücadele ederken, Avrupa’da Batman’ı temsil etmeye hak kazanmıştı.

31 Mart Seçimleri ile göreve gelen Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ın, Belediyespor ile ilgili vereceği karar, merak ediliyor.

HENTBOL TAKIMI

Süper Lig’de mücadele eden ve puan sıralamasında 2. sırada bulunan Hentbol Takımı, Türkiye Kupası Maçları ve Lig Maçları olmak üzere toplamda 6 maça çıkacak. Oynanacak 6 maç sonrası takım, Avrupa liginde mücadele etmeye hak kazanacak. Hentbol Genç Takımının hafta sonu İstanbul’da yapılacak olan turnuvaya katılmaması durumunda hentbol takımı otomotikmen ligden düşecek. Uçak biletleri de kesilen Genç Hentbol Takımı Oyuncularının turnuvaya gidip gitmeyeceği, henüz netlik kazanmadı. Hentbolseverler, Belediye Yönetimi’nin vereceği kararı, merakla bekliyor.

VALİLİK VEYA BELEDİYE, BU KULÜBE SAHİP ÇIKSIN

7500 lisanslı sporcu ve 52 antrenörü bünyesinde barındıran, bu güne kadar 32 sporcuyu milli takımlara gönderen ve birçok branşlarda başarı elde eden 1955 Belediyespor’un kapanmaması için Valilik ya da Belediye’nin bu kulübü sahiplenmesi gerekiyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete