YAŞAM

Belekten Can Dostlarımıza Ziyaret

Sürdürebilir Komitesi olarak Aksu Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Belekten Can Dostlarımıza Ziyaret
06-10-2022 12:49
06-10-2022 12:50
BATMAN
Google News

Hayvanları koruma günü her yıl 4 Ekim tarihinde kutlanıyor. Karşılıksız bir sevgi ile uzanan minik bir pati evrenin en güzel mesajıdır. Bu dünya hepimizin beraber yaşamalı, can dostlarımızın yaşam haklarını ve yaşam alanlarını hep birlikte korumalıyız.

Kempinski Hotel The Dome Belek Sürdürebilir Komitesi olarak Aksu Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine çok tatlı bir ziyaret gerçekleştirerek görevli personel ile can dostlarımız hakkında bilgilendirici sohbet ettik.

Sokak hayvanların beslenmesi, barınması ve rehabilitasyon sürecinin hayvan hakları çerçevesinde ele alınarak toplumun her kesimi bilinçlendirilmelidir. Önemli konuların konuşulduğu ziyaretimizde Kempinski Hotel The Dome Belek Sürdürebilir Komitesi olarak can dostlarımıza 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için hediyelerini teslim ettik.

Aksu Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekim Tevfik Bey ve görevli personeline gönülden teşekkürlerimizi sunuyor, bu güzel barınağı hayata geçiren Aksu Belediyesi'ni yürekten kutluyoruz.

Kempinski Hotel The Dome Belek Sürdürebilir Komitesi “Onlar bize emanet, bu dünyayı birlikte paylaşıyoruz” mesajını verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete