TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Yürek Çıkmazı'ndan beklenmedik transfer! Yeni rolüyle şaşırttı

Son olarak TRT1'in sevilen dizisi Yürek Çıkmazı ile kameralar karşısına geçen Dilara Aksüyek, verdiği aranın ardından Ben Bu Cihana Sığmazam'la el sıkıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Yürek Çıkmazı'ndan beklenmedik transfer! Yeni rolüyle şaşırttı
11-03-2024 20:04
Google News

Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle Salı akşamlarına damgasını vuran Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosuna beklenmedik bir isim transfer edildi.

Survivor All Star'la yollarını ayırıyor mu? Acun Ilıcalı'nın yarışmasındaki son durumu...Survivor All Star'la yollarını ayırıyor mu? Acun Ilıcalı'nın yarışmasındaki son durumu...

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi ikinci sezonunda da seyirciyi ekran başında topluyor. Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği, Gökhan Horzum’un ise yazdığı dizinin kadrosuna hem çok başarılı, hem de çok güzel bir oyuncu katıldı. TRT1 dizisi Yürek Çıkmazı'nda rol aldıktan sonra ekranlardan uzak kalan Dilara Aksüyek, reyting rekorları kıran “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle anlaştı.

Now TV'nin Kızıl Goncalar'ı yayından kaldırılacak mı? Yapımcısı son noktayı böyle koydu!Now TV'nin Kızıl Goncalar'ı yayından kaldırılacak mı? Yapımcısı son noktayı böyle koydu!

Dilara Aksüyek, Ben Bu Cihana Sığmazam projesinde Arzu rolünü üstlenecek ve Ateş Türk’ün (Burak Çelik) Fransa’dan gelen eski eşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Ve yetenekli oyuncunun 62. bölümden itibaren dizinin ekibinde yer alacağı açıklandı.

Gönül Dağı 131.bölüm fragmanı: Taner ve Selma'dan hayran bırakan hamle! Düğün sonrası...Gönül Dağı 131.bölüm fragmanı: Taner ve Selma'dan hayran bırakan hamle! Düğün sonrası...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete