TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Berna Lalçin'den Ameliyat Sonrası Sağlık Açıklaması

Berna Lalçin'in ameliyat sonrası sağlık durumu hakkında yaptığı açıklama

Berna Lalçin'den Ameliyat Sonrası Sağlık Açıklaması
07-03-2024 15:09
Google News

Berna Lalçin, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle oyunlarını iptal etmiş ve acil ameliyat olması gerektiğini duyurmuştu.

Ameliyat sonrası ise sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:"Ameliyat sonrası Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu geldi ve hocamız durumu şöyle açıkladı: Ameliyat 9 saat sürdü ve çok zor bir ameliyattı, sırtta, omurlar arasından çıkan disk omurilik zarını yırtmış ve içeri batmış, aşırı kemikleşmiş, karşısında da benzer bir disk daha çıkmış o yüzden ameliyat çok uzun sürdü. Onları temizleyip aldık, üç omura toplam altı tane vida yerleştirip plaka ile kapattık. Çok çok nadir gözüken bir vaka, bunu ders olarak da okutacağız.

Omuriliğin kendini tamir etmesi için bir hafta 10 gün hastanede yatağa bağlı kalacak, hiç kalkmayacak, kendini iyice tamir etsin ondan sonra oturtup yürütürüz. Ameliyat çok başarılı geçti, yürümen mucize zaten o halde bu kadar süre nasıl idare ettin o ayrı hikaye. "Laçin sözlerine "Arayan soran tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. Ziyaretçi kabulünden Azmi hoca pek hoşlanmıyor. Yanımda olduğunuzu biliyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. İyi günlerde buluşmak üzere…" diye devam etti. Berna Lalçin'in ameliyat sonrası sağlık durumu hakkında bilgi verdiği bu açıklama, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete