GÜNDEM

BERRAK İÇ GİYİM’DE KADIN ESNAFIN BAŞARISI

Bu haftaki “Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemizde sizlere, Berrak iç Giyim ve Kozmetik Mağazasını tanıtacağız.

BERRAK İÇ GİYİM’DE KADIN ESNAFIN BAŞARISI
06-11-2016 17:02
Google News

“KENDİ İŞİMİN PATRONU OLDUM”

Gülistan Caddesi’nin başında hizmet veren Berrak İç Giyim Mağazası, 1 yıl önce kapılarını Batmanlılara açtı. Mağazamız 1 yıldır hizmet veriyor olsa da Kadın Esnafımız Edibe Çelik, kentin tanınmış esnaflarından biri. 15 yıldır aralıksız ticaret sektöründe yer almış Edibe Hanım. Çalışmayı henüz küçük yaşlarda sevmiş ve kendi deyimi ile hayallerinin peşinden gitmiş. “Zamanla kendi işimin patronu oldum” diyor ve ekliyor “Henüz küçük yaşlarda çalışmayı çok sevdim ve yaklaşık 15 yıldır ticaret sektöründe yer aldım. Ama kendi işimin patronu olmak benim hayalimdi. Hayalimin peşinden gittim ve Berrak İç Giyimi açtım. Ayrıca İşveç’in kozmetik markası olan Oriflame’nin Batman Direktörlüğünü de yapıyorum”

A’DAN Z’YE BÜTÜN İÇ GİYİM ÜRÜNLERİ BURADA

Edibe Hanımı tanıdıktan sonra Berrak Kozmetik ve İç Giyim Mağazasını gezmeye başlıyoruz. Kadın eli değdiği besbelli. Birbirinden renkli ve farklı iç giyim ürünleri, özenle yerleştirilmiş raflara. Bay-Bayan ve Çocuk iç giyim ürünleri adına aradığınız veya arayabileceğiniz her şey, bu raflarda… Onlarca model ve renkte iç giyim ürünleri, eşofman ve pijama takımları, şallar, mayo ve bikini takımları ile onlarca çeşit kozmetik ürünü, her yaşa ve her zevke hitap ediyor.

GELİN SETİ, ÖZENLE HAZIRLANMIŞ

Özenle hazırlanmış gelin setlerini görünce bir kez daha emin oluyoruz; Berrak İç Giyim Mağazası, müşterisine değer veren bir mağaza… Neden mi? İç giyim raflarından sonra incelediğimiz gelin setleri de belli ki titizlikle hazırlanmış. Bu setler, sizi düğün alışverişi telaşından kurtarıyor. Çünkü düğün sürecinde ihtiyaç duyduğunuz iç çamaşır takımları, gecelik ve pijama takımları ile havlu ve bornoz ikilisine kadar her şey bu sette.

“ÜRÜNLERİMİZİ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE KULLANABİLİRSİNİZ”

Mağazadaki bütün ürünlerin gönül rahatlığı ile kullanılabileceğini belirten Edibe Hanım  “Müşterilerimizin rahat edeceği, rahat kullanabileceği ürün ve markaları seçiyoruz. Bunların içinde çok seçkin markalar da var. Mağazalarımızda sahte ürün satmıyoruz. Müşterilerimiz gönül rahatlığıyla ürünlerimizi kullanabilir” diyerek mağazanın güvenirliğini ortaya koyuyor.

KOZMETİK BÖLÜMÜ, İLGİ ÇEKİCİ

İç giyim bölümünden sonra kozmetik bölümünü geziyoruz. Birbirinden farklı onlarca markaya ait kozmetik ürünlerini bir arada bulundurduklarını söyleyen Edibe Hanım “Müşterilerimize bütün fırsatları bir arada sunmak için iç giyimin yanı sıra kozmetik ürünlerini de satıyoruz. Kozmetik ürünlerimiz İsveç’in Oriflame ürünleridir. Bu markanın Batman direktörü olduğum için orijinal ürünleri satmaktayım. Bu markanın bütün ürünlerini, kendi fiyatı ile burada bulabilirsiniz” diyor.

HEDEF: 2. ŞUBE

Kaliteli hizmetle bizden tam not alan Berrak İç Giyim’de asıl hedef, büyümek ve 2. şubeyi açmak. Hedeflerinden bahseden Mağaza Sahibi Edibe Çelik, hayallerinin peşinden koşmaya devam edecek.

İNDİRİMLERDEN FAYDALANIN

Berrak İç Giyim’de indirimli paketler, sizleri bekliyor. Toptan ve perakende satışların yapıldığı mağazamız, listemizdeki “en iyiler” arasına girmeyi başardı. Berrak iç Giyim ve Kozmetik Mağazasında alışverişlerinizi gönül rahatlığı ile yapabilir, kasada (ekstra) Sonsöz indirimlerinden de faydalanabilirsiniz…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete