BEŞİRİ

BEŞİRİ’DE HATLAR, YERALTINA…

Dicle Elektrik, şebekeleri yenileme ve güçlendirme projesi kapsamında Batman’ın Beşiri İlçesi’ne 4 milyon liralık yatırım yapıyor.

BEŞİRİ’DE HATLAR, YERALTINA…
20-09-2018 22:30
Google News

Behram Yoğun ve Milli Egemenlik Mahallelerinde devam eden yatırım çalışmaları ilgili bilgi veren Batman İl Müdürü Yusuf Açar, enerji nakil hatları ve trafoların güçlendirildiğini, hatların yeraltına alındığını, ilçede yeni ve modern bir aydınlatma sisteminin devreye alınacağını bildirdi. Açar, olumsuz hava koşullarından etkilenerek arızalara yol açan ve görüntü kirliliğine neden olan havai hatların, yeraltına alınacağını kaydetti. İletim hatları yeraltına alındıktan sonra yeni pano ve trafo kabinleri kurulacak.

KESİNTİSİZ ENERJİ VERİLECEK

Açar, yatırımları Enerji Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun yönetmeliklerine uygun gerçekleştirdiklerini belirtirken, Beşiri’deki projenin tamamlanmasıyla ilçedeki enerji altyapının daha da güçleneceğini söyledi.

412 AYDINLATMA DİREĞİ DİKİLDİ

Bu sayede müşterilere artık kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli elektrik enerjisi verebileceklerini belirten Açar, yatırım kapsamında ilçe genelinde 412 yeni aydınlatma direği dikildiğini, yeni ve modern bir aydınlatma şebekesinin de devreye alınacağını söyledi. (Dicle Elektrik Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete