BEŞİRİ

BEŞİRİ’DE ÖĞRENCİLER BÜYÜK TEHLİKE ALTINDA

BEŞİRİ’DE ÖĞRENCİLER BÜYÜK TEHLİKE ALTINDA

BEŞİRİ’DE ÖĞRENCİLER BÜYÜK TEHLİKE ALTINDA
01-10-2014 23:11
Google News

Her gün binlerce öğrencinin geçtiği Beşiri Dörtyol Caddesi’nde herhangi bir güvenlik önleminin olmaması, yürekleri ağızlara getiriyor.

Kız Meslek Lisesi ve Beşiri Anadolu Lisesi ile toplamda 4 okulun geçiş noktasında bulunan Beşiri Dörtyol Caddesi’nde öğrencilerin kullanabileceği bir üst geçidin ya da trafik levha ve ışıklarının olmaması, görenleri hayrete düşürüyor. Trafik kazalarına davetiye çıkaran yolda çocukların hayatının tehlikeye düştüğünü açıklayan veliler “bu yol, dört okulun geçiş noktasıdır. Binlerce öğrenci okula gelip giderken bu yolu kullanıyor. Ancak yolda ne bir trafik levhası, ne bir yaya yolu ne de üst geçit yok. Çocuklarımız okuldan gelene kadar korku içerisindeyiz. Bir kaza oldu mu, çocuklarımız sağ salim gelecek mi diye endişe yaşıyoruz” açıklamasını yaptı.

YETKİLİLER GÖRMÜYOR MU?

Dörtyol Kavşağı’nda güvenlik önlemlerinin alınmasını isteyen veliler “yetkililer bu manzarayı görmüyorlar mı? Okul dağılma saatlerinde buradan binlerce çocuk geçiyor. Trafik o saatlerde yoğun oluyor.  Olası bir kazada ya da ölümde bunun hesabını kim verecek? Buraya üstgeçit yapılmasını, trafik ışık ve levhalarının yerleştirilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. (Veysel Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete